saljjobb.se

Koordinator Hållbart byggande

Ort
Utgår

2021-02-09

Ansök nu

Koordinator Hållbart byggande

Beijer Byggmaterial söker nu efter dig som älskar affären och likaså ett hållbart byggande! Du drivs av att vara länken mellan affären och miljöarbetet, där du kan bidra till en grönare morgondag. I arbetet har du ett kvalitativt sinne, är ansvarstagande och självklart brinner du för miljö. 

Är detta du? Missa då inte chansen att bli en del av Team Beijer!

Rollen
Vi utökar vårt miljöteam med en tjänst som koordinator inom Hållbart Byggande. Huvudfokus i rollen är att stötta Beijers säljorganisation i relationen till kund och vid specifika projekt som inriktar sig på Hållbart Byggande. Du blir med andra ord en viktig brygga mellan vår affär och miljöarbete.

Urval från de mest förekommande arbetsuppgifterna och ansvarsområdena

  • Delta och/eller driva utvecklingen av digitala verktyg som främjar Hållbart Byggande

  • Utveckla tvärfunktionella samarbeten för att möjliggöra bra kunderbjudande inom Hållbart Byggande

  • Ta fram internt utbildningsmaterial och genomföra utbildningar gällande Hållbart Byggande

  • Coacha och stödja säljorganisation i Hållbart Byggande

  • Delta på startmöten och i planeringen av Hållbart Byggande projekt samt i styrgruppsarbete med utvalda kunder

  • Supporta säljare genom att svara på frågor via mail och telefon.

  • Sammanställa och analysera utvecklingsbehov utifrån externa och interna parter

  • Administrativt bistå Beijers Miljö och hållbarhetsarbetet


Vem söker vi?
I denna roll ser vi att erfarenhet från byggmaterial-/ byggbranschen är av stor vikt. Men för den delen inte ett krav, för det viktigaste är att du ser dig själv i ovan beskrivna ansvarsområden. Vi söker dig som är en problemlösare med skinn på näsan. Du är handlingskraftig, stresstålig och är noggrant lagd. Du trivs i en roll där du ibland agerar spindeln i nätet (vi har ca 500 medarbetare och chefer som kommer uppskatta ditt stöd!) och i ibland får axla en roll med administrativ tyngd. Då rollen är ny söker vi dig som drivs av en utmaning att forma din egen roll, att i tätt samarbete med din närmsta chef skapa en optimal arbetssituation för er båda.

För att vara aktuell för denna roll ser vi att du har en bakgrund av liknande arbetsuppgifter alternativ längre erfarenhet från försäljning eller kundsupport. Vi ser gärna att du är trygg i att tolka lagstiftning, besitter kunskap i Officepaketet samt har ett giltigt B-körkort. Det är meriterande om du stött på miljöbedömningssystem och miljöcertifieringar så som BREEAM, Miljöbyggnad, Byggvarubedömningen och Sunda Hus.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att arbeta i tätt samarbete med vår Miljö- och Hållbarhetschef på Beijer. Ledorden är samarbete, positivitet och engagemang. Tjänsten är på heltid och du är anställd på Beijers Servicekontor men placering kan diskuteras. Det ingår även inrikesresor i tjänsten.

Stämmer ovan in på dig? Varmt välkommen till oss!

För frågor kring tjänsten kontakta:
Klara Eriksson (HR Partner) klara.eriksson@beijerbygg.se
Alexandra Rosenqvist (Rekryterande chef) alexandra.rosenqvist@beijerbygg.se 
Tel. 075-241 21 25.

Dela detta jobb

Koordinator Hållbart byggande

Beijer Byggmaterial AB