saljjobb.se

logga

Kreativa och drivna marknadsförare sökes för kommande uppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Kreativa och drivna marknadsförare sökes för kommande uppdrag

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som har erfarenhet inom marknad och är redo för nya spännande utmaningar. Har du jobbat i en roll som kommunikatör, marknadsförare, med e-commerce management, planering och koordinering av mässor och event eller liknande uppgifter vill jag väldigt gärna komma i kontakt med dig!

Vi har flertalet spännande uppdrag och kunder inom olika branscher där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Kanske vill du pröva på en helt ny roll, eller alltid varit nyfiken på en specifik bransch? Oavsett vilket ditt nästa karriärmål är vill vi på Jurek vara en del av din resa och göra allt vi kan för att den skall bli så framgångsrik och rolig som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat inom- eller studerat marknadsföring. Som person tror vi att du är kreativ, öppen, social och kommunikativ. Du är duktig på att komma på nya idéer och är en fena på att skapa spännande och intressant innehåll. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar mötet med nya människor!

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom marknadsföring. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se .Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Kreativa och drivna marknadsförare sökes för kommande uppdrag

Jurek