saljjobb.se

loga

Kundansvarig

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Kundansvarig

I rollen som kundansvarig har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som består av bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Det är genom kundansvarigrollen som våra kunder får full tillgång till hela den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. 

Vad ska du göra?
Rollen som kundansvarig innebär att på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla befintliga kundrelationer. I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer i stor utsträckning att ingå i team men också arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ytterst ansvarig för intäkter och lönsamhet för dina kunder. Kundgruppen består av kundgruppschef samt 3 lokalt utplacerade kundansvariga som tillsammans arbetar för att utveckla och driva arbetet framåt och för att nå marknadsområdets gemensamma intäkts- och kundnöjdhetsmål.

Du deltar i kundteamsarbete och kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor. Det kommer även att ingå ledamots- eller suppleantuppdrag i bostadsrättsföreningarnas styrelser. Det innebär att det förekommer visst arbete på kvällstid vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Resor kan förekomma inom marknadsområdet och kunder i ett utökat område runt Västervik.

Vem är du?
Vi söker dig som känner en utmaning i att utveckla affären tillsammans med kunden utifrån deras behov. Några av dina mer framträdande egenskaper är att du tycker om att ta initiativ, du gillar utmaningar och att kunna påverka din omgivning. Som person drivs du av att skapa goda kundrelationer och göra lönsamma, långsiktigt hållbara affärer. Du är intresserad av människor och kommunicerar lätt med olika personer på ett förtroendeingivande sätt. Du är bekväm i vårt affärssystem samt en god administratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva avtalsförhandlingar.

Vi tror att du har en akademisk utbildning från universitet/högskola eller motsvarande, gärna med fastighetsinriktning samt arbetat ett antal år inom fastighetsbranschen. Du bör ha förhandlingsvana och kunna driva förhandling vad gäller avtal/priser/utökning av tjänster samt inneha erfarenhet av tidigare styrelsearbete. Extra meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet av AFF-avtal, och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. Placeringsort för tjänsten är Västervik.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar senast den 30/9-2020. 

Sök gärna omgående då vi gör löpande urval och tjänsten därför kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontakt
Vid frågor kontakta kundgruppschef Mattias Hallström, mattias.hallstrom@riksbyggen.se.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Kundansvarig

Riksbyggen