saljjobb.se

loga

Kundansvarig

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Kundansvarig

Riksbyggen i Örebro är inne i en mycket spännande fas och söker nu en Kundansvarig för bostadsrättsföreningar. Har du erfarenhet av försäljning av tjänster och är sugen på att ta nästa steg i karriären? Är du dessutom intresserad av bostadsfrågor? Då har vi jobbet för dig!

Att jobba som Kundansvarig för bostadsrättsföreningar på Riksbyggen i Örebro.

Som kundansvarig för ett antal bostadsrättsföreningar kommer du arbeta på ett affärsmässigt sätt för att stärka och utveckla befintliga kundrelationer för att öka kundnöjdhet och merförsäljning. Du kommer även att arbeta med införsäljning av våra tjänster till nya bostadsrättsföreningar. Arbetet är omväxlande och socialt men du kommer också att till stor del arbeta självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. För att fånga upp nya behov och utveckla samarbetet med kunderna innebär ditt arbete att du ibland deltar i olika bostadsrättsföreningars styrelsemöten. Dessutom kommer du att ansvara för ett antal kundteam, med ett nära samarbete med förvaltare, ekonomer, energiingenjörer, drifttekniker, fastighetsskötare och lokalvårdare.

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som är ansvarsfull, kommunikativ och långsiktig i ditt arbetssätt. Vi ser gärna du har några års erfarenhet från tjänsteförsäljning och att du är en van förhandlare samt  är en god adminstratör. Som person är du social, prestigelös och du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter. Du har utbildning på lägst gymnasienivå och uttrycker dig väl - i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har kunskap om och erfarenhet av hur en bostadsrättsförening fungerar. 

Körkort B är ett krav.

Vad kan Riksbyggen i Örebro erbjuda dig?
Riksbyggen i Örebro är en arbetsgivare som månar om sina anställda genom att bland annat erbjuda en coachande miljö där medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med erfarna och hjälpsamma kollegor som har roligt tillsammans på jobbet.

Sök tjänsten i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Thomas Kajan Kundgruppschef, tel. 019-19 24 20, thomas.kajan@riksbyggen.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående dock senast 1 november 2019.

Vi ser fram emot att höra från dig!   

Dela detta jobb

loga
Kundansvarig

Riksbyggen