saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kundansvarig IT-tekniker till Onestep IT i Örebro

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-04

Ansök nu

Kundansvarig IT-tekniker till Onestep IT i Örebro

Vi söker Kundansvarig IT-tekniker till Onestep IT i Örebro

Är du en driven och erfaren IT-tekniker som brinner för nöjda kunder och service i världsklass? Då
kanske du är rätt person för tjänsten som Kundansvarig IT-tekniker hos Onestep IT!

Vi ser fram emot att höra från dig!

För oss på Onestep IT är trivseln nyckeln till framgång. Att vi kollegor trivs med varandra och har roligt på jobbet men också att våra kunder trivs att jobba tillsammans med oss. Med andra ord både roligt på jobbet och roligt i jobbet.

Vi är ett konsultbolag som växer och planerar att bli fler. Idag är vi 12 anställda och verksamma främst i Karlstad, Karlskoga och Örebro med omnejd. Merparten av våra kunder är mindre eller mellanstora företag och organisationer utan egen anställd IT-personal där vi istället har ansvar för drift och support av kundens IT-miljö.

Till vårt kontor i Örebro söker vi nu 1-2 personer med utbildning eller erfarenhet drift och support och som är nyfiken på nya utmaningar i ett expansivt, trivsamt och spännande företag. Meriterande med 1-2 års tidigare erfarenhet som IT-konsult med minst 2 års eftergymnasial utbildning inom data som grund.

Du förväntas ha kunskap inom följande områden:

– Windows Server: Infrastruktur och övriga funktioner i domänmiljö

– Nätverk: kunna konfigurera brandväggar, switchar och trådlösa nätverk

– PCs (gärna även Mac kunskap)

– Microsoft 365 och molntjänster

– Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer

Vi ser gärna att du besitter kompetens inom virtualisering (Hyper-V och/eller VMware), Powershell och har erfarenhet av migrering av servrar, klustrade serverlösningar och SAN.

Meriterande:

– Certifieringar ifrån Microsoft eller andra relevanta certifieringar

– Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av 3:e-parts applikationer som exempelvis Hogia, Visma, Monitor och/eller Pyramid.

Du har en bred IT-kompetens men framför allt ett stort intresse för människor och kundrelationer. Hos oss kommer du att få eget kundansvar och du planerar till stor del din egen tid tillsammans med dina kunder men även kollegorna. Du sköter förebyggande drift- och underhåll, incidenthantering, installationer och support. Samtidigt förväntas du vara den som hjälper kunden att utveckla deras IT-stöd, komma med förslag på lösningar och hitta förbättringsområden. Inte minst att bistå våra kunder med rätt lösningar i form av molntjänster, serverlösningar, nätverk och säkerhet med mera.

I vår roll fungerar vi som extern IT-avdelning åt våra kunder. Vi har en personlig och nära relation och utför merparten av våra uppdrag på plats hos kunden. Vardagen ska fungera för våra kunder samtidigt som vi kan säkerställa att deras IT-miljö utvecklas och möter de krav verksamheten ställer även på sikt.

Att trivas på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas detsamma gäller dig. Vi lägger därför stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är social, har lätt till ett skratt men är samtidigt pålitlig och strukturerad. Du har lätt att skapa förtroende hos kunder och kollegor och har en vilja att utvecklas. Vi vill nämligen att du ska trivas tillsammans med oss och med våra kunder. Tillsammans bygger vi det bästa laget!

Du innehar B-körkort och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Vi erbjuder bra förmåner och tillgång till förmånsbil.

Du utgår från vårt kontor i Örebro som ligger på Boställsvägen 1. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Onestep IT med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna-Lena Danielsson på 070-377 01 50 eller via mail anna.lena.danielsson@axoconsulting.se

Ansök med registrerat uppdaterat CV och personligt brev via länken. Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Kundansvarig IT-tekniker till Onestep IT i Örebro

AxÖ Consulting