saljjobb.se

loga

Kundansvarig (KUA)

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Kundansvarig (KUA)

Vi söker en kundansvarig till Marknadsområde Halland som har verksamhet i Falkenberg, Halmstad och Varberg. Marknadsområdet har ca. 65 anställda inom Ekonomisk- och Teknisk förvaltning, Kundgrupp och Fastighetsservice.

 Vad ska du göra?
I rollen som kundansvarig har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som består av bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Kundansvarig planerar, driver och följer upp kundteamet så att våra kunder får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen.

Rollen som kundansvarig innebär att på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla befintliga kundrelationer. Kundansvarig säkerställer också en professionell uppstart av nya kunder. I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ytterst ansvarig för intäkter och lönsamhet för dina kunder.

Kundgruppen består av flera kundansvariga som tillsammans arbetar för att utveckla och driva arbetet framåt och för att nå marknadsområdet gemensamma intäktsmål. Tillsammans med övriga kundansvariga deltar du även i kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor. I rollen som kundansvarig har du också ett antal uppdrag som styrelseledamot i bostadsrättsföreningar vilket kan innebära arbete på kvällstid det kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som känner en utmaning i att utveckla affären tillsammans med kunden utifrån deras behov. Du har akademisk utbildning inom ekonomi från universitet/högskola eller motsvarande, gärna med inriktning mot fastighetsekonomi. Som person drivs du av att skapa goda kundrelationer och göra lönsamma, långsiktigt hållbara affärer. Du är intresserad av människor och kommunicerar lätt med olika personer internt och externt på ett förtroendeingivande sätt. Du är välorganiserad i ditt arbete och har förmåga att koordinera många kontaktytor såväl internt som externt.

Vi tror att du har arbetat ett antal år som förvaltare eller ekonom och har erfarenhet av styrelsearbete. Övrigt meriterande är om du har erfarenhet av fastighetsteknik, försäljning, projektledning, av att skriva avtal och/eller av att driva avtalsförhandlingar. Du är social och har god samarbetsförmåga vilket är en förutsättning för att lyckas med dialog med leverans, kund och kundteam.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Halmstad, även arbeta på andra orter i marknadsområdet kan förekomma. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Du är bekväm i olika datasystem och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2020-11-30. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta kundgruppschef Caroline Larsson, caroline.larsson@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen! 

Dela detta jobb

loga
Kundansvarig (KUA)

Riksbyggen