saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kundansvarig mot husfabriker till TJB Försäljning

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Kundansvarig mot husfabriker till TJB Försäljning

Är du ute efter nästa steg i karriären där du får arbeta med längre säljcykler och strategisk försäljning? Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer och att utveckla affären inom ditt segment? Har du dessutom tidigare erfarenhet av försäljning? TJB är i en tillväxtfas och söker nu en säljare som kan utveckla deras affär mot husfabriker!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TJB Försäljning.

Om företaget

TJB är ett familjeägt företag som grundades 2002 med en vision om att utveckla, tillverka och sälja kvalitativa och smarta produkter som underlättar takarbete och ger deras kunder en bättre takaffär. TJBs mål framåt är att erbjuda nordens bästa takaffär. De vill säkerställa att all verksamhet och utveckling är affärsmässigt, socialt och miljömässigt hållbar. Idag finns TJBs produkter i bygghandeln hos större rikstäckande byggvarukedjor i Sverige, men även hos fristående handlare från norr till söder. Därtill levererar de sina produkter till husfabriker, där syftet med denna roll är att utveckla detta kundsegment. I sortimentet ingår bland annat produkter inom taksäkerhet, takpapp, taktillbehör och takavvattning.

TJB är familjeägt och det läggs stor vikt vid korta beslutsvägar för att möjliggöra hög grad av service och tekniskt kunnande. Deras kontor är placerat i Herrljunga och verksamheten består av 14 medarbetare, där försäljningen sker i hela Sverige. TJB är i en tillväxtfas och söker nu en säljare som kan utveckla deras affär mot husfabriker. Läs gärna mer om TJB på hemsidan: www.tjb.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig är målet att utveckla TJBs affär mot husfabriker, där du ansvarar för både förvaltning av befintliga företagskunder samt nykundsbearbetning. TJBs säljavdelning består idag av tre stycken kollegor som primärt arbetar mot bygghandel. Utöver de tre kollegorna arbetar också ägare samt VD regelbundet med försäljning.

Inledningsvis utför du research och tar kontakt med beslutsfattare och övriga intressenter hos husfabrikerna i syfte att skapa en förståelse för deras verksamhet och behov, med målet att bygga långsiktiga relationer. Du ansvarar för hela säljprocessen, från att boka möte till att skriva avtal. I din bearbetning har du tillgång till underlag på potentiella kunder att kontakta som har kommit in via olika leads, samt utgå från en befintlig kundstock.

Vid start erbjuds du en gedigen introduktion om TJB och deras produkter, samt får följa befintliga säljare i deras dagliga arbete. I rollen utgår du från kontoret i Herrljunga. Kundmöten sker så väl fysiskt som digitalt. Vid fysiska kundmöten förekommer några resdagar per månad och du använder dig av digitala möten i den mån du finner lämpligt.

• Utveckling av TJBs affär mot husfabriker
• Ansvar för förvaltning av befintliga företagskunder i Sverige samt nykundsbearbetning
• Bidra till TJBs utsatta mål, tillväxt och lönsamhet i din roll som kundansvarig säljare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning, meriterande med en eftergymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet inom försäljning
• B-körkort
• Flytande kunskaper i Svenska, muntligt såväl som skriftligt, samt goda kunskaper i Engelska

I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också i en sådan roll som du trivs bäst med där du får frihet under ansvar. Du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar systematiskt. Därtill är du en social och positiv person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ofta egna initiativ till att utöka ditt nätverk och bygger på ett genomtänkt sätt nya relationer. Eftersom du kommer jobba med längre köpprocesser behöver du vara uthållig och arbeta med ett långsiktigt perspektiv.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Plats: På kontoret i Herrljunga
• Lön: Enligt överenskommelse
• Övrigt: Tjänstebil ingår

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljning, husfabriker, account manager, affär, utveckling, B2B, företag, kundkontakt, heltid, bygg, taklösningar, Herrljunga, Vårgårda, Falköping, Ljung, Vara

Dela detta jobb

logo
Kundansvarig mot husfabriker till TJB Försäljning

Bravura