saljjobb.se

Är du en relationsbyggare med ett gott affärssinne som trivs i en kreativ miljö? Vill du arbeta med en bredd av kunder i olika branscher där du även får möjlighet att kombinera projektledning och kundansvar? Då har vi möjligheten för dig! För kunds räkning söker vi nu en kundansvarig projektledare till deras kontor i centrala Malmö.

Rollen
I rollen som kundansvarig projektledare kommer du att kombinera försäljning med projektledning och huvudfokus kan variera utefter behov. Som kundansvarig bearbetar du främst befintliga kunder, även om bearbetning av nya kunder också förekommer. Du kommer att genomföra kundbesök ute hos kunder samt ta fram offerter och avtal. I rollen som projektledare kommer du att arbeta med att förvalta, utveckla och följa upp projekt och du har flera projekt igång parallellt. Du har en tät dialog med kunder och projektmedlemmar samtidigt som du ansvarar för planering, ledning och uppföljning av budget.

Du kommer att ingå i företagets lednings- och planeringsgrupp som träffas veckovis för att diskutera företagets ekonomi, strategi och rekrytering.

Du erbjuds
Stora möjligheter finns att utvecklas och växa i själva rollen och företaget samt vara med och påverka företagets tillväxtresa. Detta är en rekrytering och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Din profil
För att trivas i rollen som kundansvarig projektledare tror vi att du har flera års erfarenhet av att arbeta med projektledning, försäljning och kundansvar. Vi tror även att du har följande kvalifikationer;

• Bakgrund från IT-branschen eller annan teknisk bransch
• Erfarenhet av att driva flera projekt parallellt 
• Erfarenhet av att arbeta enligt projektmodellerna Scrum, PPS eller liknande 
• B-körkort 
• Flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Som person söker vi dig som är driven, strukturerad och är en god kommunikatör. Du har en mycket god förmåga att se detaljerna i dina projekt samtidigt som det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv. Vidare är du en relationsbyggare som har en förmåga att hantera en variation av människor. Rollen som kundansvarig projektledare kräver att du har en förmåga att driva flera olika projekt parallellt, är målfokuserad och har ett gott affärssinne! 

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Amarelle på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

KUNDANSVARIG PROJEKTLEDARE MED AFFÄRSSINNE SÖKES!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb