saljjobb.se

Company Logo

Vill du arbeta med teknisk försäljning och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt och ledande specialistföretag inom flödesteknik? Är du initiativtagande som person, arbetar proaktivt samt är kommunikativ? Då kan detta vara möjligheten för dig! För vår kunds räkning, Lyma Kemiteknik, söker vi nu en kundansvarig säljare till Region Syd med placering på huvudkontoret i Arlöv.

Rollen
I tjänsten som kundansvarig säljare på Lyma Kemiteknik kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen, vilket innebär allt från kundbearbetning och möten till kontakt med leverantörer, orderhantering och produktansvar. Du kommer att vara ett stöd i samtliga processer och ge råd och skräddarsy lösningar till såväl kunder som beslutsfattare. Vidare kommer du att ta fram presentationer, ta fram och följa upp offerter samt genomföra kontraktsförhandlingar. Deltagande på mässor kan förekomma och kundbesök inom regionen är återkommande. Som kundansvarig säljare kommer du att tillhöra ett kompetent team om 10 personer varav tre personer ingår i säljsupporten och stöttar dig i det dagliga arbetet.

Du erbjuds
Ett omväxlande arbete där du har stora möjligheter att utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Vidare kommer du att tillhöra ett företag med lång erfarenhet inom branschen, med hög trivsel och många gemensamma aktiviteter. Du kommer att genomföra en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg i ditt arbete.

Din profil
Vi tror att du har några års erfarenhet som säljare inom industrin. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i processindustrin och/eller med flödesteknik är det meriterande. Vidare har du följande kvalifikationer;

• Universitetsexamen eller motsvarande med en teknisk inriktning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då du har kontakt med kunder och leverantörer både nationellt och internationellt
• B-körkort
• Goda IT-kunskaper 

Som kundansvarig säljare är det viktigt att du är en relationsbyggare som brinner för att arbeta med försäljning och teknik. Vidare är du driven, affärsmässig och inger ett stort förtroende hos kunder och beslutsfattare samt är initiativtagande och proaktiv i ditt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga, är serviceorienterad och självgående.

Intresserad?
Vi uppskattar mångfald och ser gärna ett brett spann av sökande till tjänsten. Sök tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman, 040-6110770 på TEMP-TEAM Sverige. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

KUNDANSVARIG SÄLJARE TILL LYMA KEMITEKNIK

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb