saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kundansvarig sökes till Lambertsson i Luleå

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-08-05

Ansök nu

Kundansvarig sökes till Lambertsson i Luleå

Brinner du för försäljning och projektledning? Vi söker dig som vill vara en del av Lambertssons fortsatta resa. Du kommer vara en viktig pusselbit i vår verksamhet och vi söker dig som känner dig trygg med att arbeta både på egen hand och som en del av ett team. Du är positiv och ser lösningar där andra ser problem.

Om rollen

Som Kundansvarig har du ansvaret för affärsrelationen med våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen. Du är Lambertssons ansikte utåt. I det dagliga arbetet kommer du arbeta mot uppsatta mål att skapa nya relationer och utveckla befintliga. Du arbetar med hela säljprocessen, från ax till limpa. Där du arbetar med nykundsbearbeting via prospektering, bokar möte, håller och åker ut på möten, offertskrivning och framförallt arbeta med kundvård på befintliga kunder.  Du för relationerna framåt genom kontinuerlig dialog med kunderna och ett nära samarbete med övriga kollegor på kundcentret/filialen. Ditt mål är att förstå kundens verksamhet och på bästa sätt bidra till kundens affär genom att erbjuda kundanpassade lösningar utifrån Lambertssons totala produkt- och tjänsteutbud. 

Om dig

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av relationsbyggande försäljning, projektledning eller liknande och ser gärna att du även har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du drivs av att skapa goda kundrelationer och att göra lönsamma, långsiktigt och hållbara affärer. Som person är du driven och affärsmässig samt kommunicerar lätt med olika personer på ett förtroendeingivande sätt. B-körkort är ett krav. Ett lokalt nätverk inom byggbranschen ser vi som meriterande.

Villkor

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning med bra anställningsvillkor i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Låter det intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan senast 2022-08-05. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sänd in din ansökan redan idag!

Läs mer om oss www.lambertsson.com

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Rosenqvist, AxÖ Consulting, tel: 070-326 78 56 eller Li Westman tel: 072- 566 56 59

Om företaget

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Dela detta jobb

logga
Kundansvarig sökes till Lambertsson i Luleå

AxÖ Consulting