saljjobb.se

Om Disperator
Oberoende av var matavfall uppstår - i kök eller i livsmedelsindustri - i hushåll eller i storkök – erbjuder vi utrustning för effektiv hantering, volymreducering och källsortering av detta avfall, som numera dessutom är en resurs för biogasproduktion.
Vi erbjuder innovativ och anpassningsbar utrustning, för kök på land såväl som till sjöss, som möjliggör rötning eller kompostering av finfördelade matrester i efterföljande led till nytta för samhället. Disperator är ett lönsamt och framgångsrikt företag i en spännande och lite annorlunda bransch och som till stor del arbetar internationellt. Läs mer på www.disperator.se

Företaget expanderar och vi söker nu en: 

Kundansvarig Teknisk Innesäljare


Vill du arbeta med unika och egenutvecklade produkter i världsklass?

För att fortsätta lyckas med vår utveckling söker Disperator nu en kundansvarig innesäljare med teknisk bakgrund samt intresse och kompetens för exportaffärer. Vårt fokus är att bygga ett långsiktigt och nära samarbete med återförsäljare runt om i världen genom att erbjuda konkurrenskraftiga lösningar för hantering och insamling av matavfall. 


I rollen som teknisk innesäljare hos oss ställs du i denna tjänst bl.a. inför följande arbetsuppgifter:

* Förutom utveckling av affärerna med befintliga återförsäljare i främst andra länder i Europa men även till viss del i Sverige, ligger fokus i ditt arbete hos oss också i att bygga ut marknaden i Europa för våra produkter genom bearbetning av nya återförsäljare för marin storköksutrustning samt även återförsäljare för system och utrustning för avfallshantering på fartyg.

* Huvudmålet är att med väl underbyggd argumentation få kök att inse fördelarna med att maskinellt källsortera matavfall istället för manuellt i sopsäckar och kärl. 


  • För detta krävs av dig ett tydligt fokus på att omsätta egenskaper och fördelar hos våra produkter till kundvärden.
  • Praktiskt hantera och ansvara för hela säljprocessen, vilket bl.a. innebär att du själv administrerar och verkställer de order du tar hem och i dialog med vår produktions-planering ser till att leverans sker på utlovad tid.
  • I nära samarbete med kollegor på vår tekniksida ta fram offerter på kundanpassningar.
  • Ge snabba och korrekta svar med hjälp av e-post eller telefon på dagliga förfrågningar från återförsäljare.
  • Stödja återförsäljare genom att besöka och utbilda dem. 
  • Deltagande på mässor.

Din profil

Du har som innesäljare erfarenhet av teknisk försäljning och ett intresse för att göra affärer. Du har en bra förmåga att förstå kundens behov/problem och utifrån egenskaper och fördelar hos bolagets produkter kunna argumentera och arbeta fram kundnytta såväl muntligt som skriftligt. För detta är en relevant teknisk utbildning i botten en fördel.

Som person är du prestigelös och flexibel. Du får stort ansvar och befogenheter och en spännande möjlighet att omsätta strategier i praktiken. Vi värdesätter också förmåga att arbeta i team. Goda språkkunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag med hög flexibilitet och servicenivå, där utvecklingsvägarna är många för rätt person. Du kommer att vara en del av ett litet sammansvetsat team där vi alla hjälps åt. Du kommer in i en mycket intressant fas där du har stora möjligheter att påverka och vara en del i ett företag med stark framtidstro och intressanta satsningar.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Kurt Ståhl, tel. 0739-465 805. Vi ser fram emot din ansökan. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Ansök enkelt på separat hemsidawww.karisma.se dock senast den 6 juni.

Kundansvarig Teknisk Innesäljare

Ansök nu

Dela detta jobb