saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kundmottagare till Malte Månsson

Ansök nu

Kundmottagare till Malte Månsson

Nu söker Malte Månsson en ny kundmottagare! Trivs du i en miljö där du möter nya människor varje dag och vill ha omväxlande arbetsuppgifter? Att vara tillmötesgående och ge service är naturligt för dig tillsammans med ordning och reda, då kan denna tjänst vara perfekt för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa förtroende för våra kunder och tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är roligt. Du behöver ha sinne för struktur och god datavana. Malte Månsson arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är även ett plus för oss om du har arbetat som servicerådgivare eller liknande tidigare. Det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och en stor vilja att lära! Kundmöten, administration och fördelning av arbete till mekanikerna fyller en stor del av dina dagar. Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du är bra på kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet gentemot kunder.

Krav/meriterande är

  • Erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande servicebranscher.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Relationsskapare.
  • God datorvana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra.
  • Körkort B är ett krav.

Villkor
Malte Månsson kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på Matle Månssons verkstad i Karlskoga där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef och mekaniker. Det är ett glatt och kompetent gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälper sina kunder på bästa sätt. Malte Månsson erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

logga
Kundmottagare till Malte Månsson

AxÖ Consulting