saljjobb.se

Logo

Kundrådgivare till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Kundrådgivare till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group

Är du en person som drivs av att leverera service i världsklass? Motiveras du av stort självständigt ansvar samtidigt som du är en social och öppen lagspelare? Är du dessutom duktig på att prioritera och arbeta strukturerat – då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Kundrådgivare till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group!

Hos Alphabet Fleet Services får du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag. Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke och en intressant och krävande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav, men erbjuder också mycket i gengäld!

Arbetsuppgifter

Som Kundrådgivare ansvarar du för att skapa en premiumupplevelse till Alphabets kunder genom att ta emot deras inkommande samtal. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Hantera inkommande samtal och mail samt bidra med support till kunder
  • Ansvara för att alla inkommande samtal behandlas i tid
  • Försäkra dig om att Alphabet levererar hög kvalitet och bidrar till att skapa en god kundnöjdhet
  • Ständigt medverka till att förbättra och utveckla kundnöjdheten
  • Ansvara för att sprida och dela passionen för Alphabet såväl internt och externt

Verksamheten är belägen i moderna lokaler i Sollentuna och du kommer att rapportera till Alphabets COO Nordic.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för service och är passionerad att leverera sådan med hög kvalité. Har du dessutom ett starkt bilintresse kan det komma väl till pass i rollen. Vidare talar du och skriver obehindrat både på svenska och engelska samt är van vid att hantera olika system och har ett gott siffersinne.

Då rollen innehåller ett brett spektrum av uppgifter är det viktigt att du är flexibel och kan ta itu med olika utmaningar samtidigt. Du är en pålitlig och positiv person som enkelt skapar förtroende och uppskattar de många dagliga kontakterna med kunder och kollegor. Du håller dig organiserad och detaljorienterad även vid stressiga situationer och är en stark lagspelare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som löper tillsvidare, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group. Uppdraget är på heltid med start omgående. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på 070-437 66 50 mail: caroline.perneryd@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Kundrådgivare till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group

Jurek Bemanning