saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundrådgivare - Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-10

Ansök nu

Kundrådgivare - Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
  
Din roll som Kundrådgivare

Vi på Vattenfall Eldistribution söker nu fler kompetenta medarbetare till vårt team, Nättjänster 2. Du kommer att tillhöra vår grupp som jobbar med felanmälan, anslutningsprocessen samt administrerar uppgifter om kunder och anläggningar i våra system. Vi jobbar aktivt med att utveckla vår verksamhet inom samtliga dessa områden till det bättre. Som Kundrådgivare hos oss får du möjligheten att kombinera dina tekniska kunskaper med ditt intresse för att ge bästa möjliga service till både kund och entreprenör. Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats med kompetenta och prestigelösa kollegor!
  
Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

 • Arbete med felanmälan, där kunder med strömavbrott hör av sig till oss
 • Säkerställa att våra kunder och anläggningar är fakturerbara och avräkningsbara i våra administrativa system
 • Medverka i interna projekt för verksamhetsutveckling
 • Hjälpa våra kunder att ansluta sig till elnätet, svara på frågor kring denna process samt uppdatera våra system


Eftersom vår funktion för felanmälan är en dygnet-runt-service, kommer skiftgång bli aktuellt.
  
Dina kvalifikationer som Kundrådgivare

 • Du har jobbat med administrativa system och har kunskap inom energiområdet antingen från din utbildning eller genom tidigare arbetslivserfarenhet.
 • Erfarenhet av att arbeta med el-system, elkraft, automation eller liknande
 • Erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll där du hanterat kunder och entreprenörer
 • Goda datorkunskaper
 • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat.
 • Du är en flexibel person som har lätt att ta till dig samt kommunicera data i textform


Det kan vara meriterande om du har:

 • Kunskaper i Netbas och SAP
 • Erfarenhet av utredande och analyserande arbete

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är en driven person som är van att ta egna initiativ och har en förmåga att få saker gjorda. Då kontaktnätet i rollen är brett, både internt och externt ser vi gärna att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Är du dessutom duktig på att lösa oförutsägbara problem då kommer du verkligen att bli en tillgång i vårt team.
  
Placeringsort: Trollhättan
  
Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
  
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Niclas Smith, 070-676 03 41. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Emma Nytell, 073-088 59 10, emma.nytell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
  
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

 

 

Dela detta jobb

Kundrådgivare - Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB