saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservice / Customer Service till spännande företag i Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Kundservice / Customer Service till spännande företag i Göteborg

Är du en driven och ambitiös person som vill ta nästa steg i karriären där du kommer att ha ett stort eget ansvar inom kundservice? Då är denna roll som Customer Service på Micvac något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Micvac.

Om företaget

Micvac är ett företag som erbjuder en unik patenterad hållbar systemlösning för att bland annat producera färsk färdigmat på ett hållbart och hälsosamt sätt. Den patenterade tekniken gör att maten kan tillagas och pastöriseras i själva förpackningen. Företaget har kunder över hela världen och i Sverige finns exempelvis Lantmännen med varumärket Gooh som produceras med Micvac-teknologin. Micvac grundades år 2000 och idag arbetar 18 medarbetare på kontoret i Mölndal med försäljning, marknadsföring, utveckling och produktion. Företaget präglas av en tillväxtanda och står inför en ny expansiv fas. I takt med att Micvac växer söker de en lösningsorienterad Customer Service medarbetare som ska säkerställa nöjda kunder.

Arbetsuppgifter

Customer Service är en nyckelfunktion på försäljningsavdelningen. Du kommer att arbeta med hela spektrumet av kundservice där du kommer att vara den dagliga kontakten med kunderna både i Sverige och internationellt. Du kommer fungera som spindeln i nätet och ha ett nära samarbete med övriga avdelningar på Micvac. Vidare arbetsuppgifter som ingår i denna roll är orderhantering, administration och fakturering kopplat till kundbeställningar. Du ansvarar för att förvalta kundrelationerna och företagets orderprocesser samt proaktivt samarbeta med kunderna avseende prognoser för framtida behov och säkerställa en hög leveranssäkerhet. Som Customer Service har du det primära ansvaret för kundnöjdheten och för att bygga upp starka relationer.

• Kundservice och administration
• Fakturahantering och kreditering
• Orderregistrering av kundorder och vid behov boka frakter
• Registrera reklamationer
• Delaktighet i att rekrytera och registrera nya kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet inom kundservice och/eller administration
• Flytande kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska tal och skrift
• God systemvana

Som person är du en ambitiös lagspelare som motiveras av att leverera lösningar på ett aktivt och förutseende sätt. Du söker hela tiden nya sätt att förbättra och effektivisera arbetssätt och processer. Du har vilja, engagemang och förmåga att hjälpa andra och vill vara med på en spännande tillväxtsresa. Vidare får du energi av att föra dialoger med andra människor och känner dig trygg i att ta första steget i samtal och i nya sammanhang. Som person är du mån om organisationen och kan arbeta utanför ramen av din egen arbetsbeskrivning. Du ser inga problem att stötta upp där det behövs, och du anstränger dig för att lösa problem på ett effektivt. Vi ser gärna en person som har ambitionen att växa i sin roll för att på sikt gå vidare till nya utmaningar inom försäljningsorganisationen på Micvac.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Customer Service, kundservice, service, kundsupport, administration, orderhantering, orderadministration, försäljning, kunddialog, kund, kontor, Back Office, heltid, omgående, Göteborg, Mölndal

Dela detta jobb

Kundservice / Customer Service till spännande företag i Göteborg

Sharp Recruitment & Consultants