saljjobb.se

logga

Kundservicechef för interimsuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Kundservicechef för interimsuppdrag

Vi söker nu en senior kundservicechef med start omgående för ett interimsuppdrag hos en av våra kunder. För rätt person kan detta även leda till en fast anställning.

Detta är ett spännande uppdrag för dig som drivs att ta ditt team och organisationen på en utvecklingsresa och brinner för värdet av kundnöjdhet hos bolaget.

Arbetsbeskrivning

Som interimschef ansvarar du för ett team om 10 medarbetare som du leder och coachar för att nå organisationens mål. Du kommer i detta uppdrag även att arbeta med implementering av ett nytt back-office system.

Du driver utvecklingen av kundnöjdheten där du på ett inspirerande och innovativt sätt driver igenom förbättringsprojekt inom kundservice. Du ansvarar för att driva avdelningen i linje med organisationens mål och strategier.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och är en erfaren ledare som under din karriär har samlat dokumenterad erfarenhet inom utveckling av kundnöjdhet och kundresa inom B2C. Vi önskar även att du tidigare arbetat med implementering av nya system och har en god förståelse för CRM system. Du kommunicerar flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.

Du har en positiv attityd och har en förmåga till att inspirera till utvecklingsarbete. Du är en lagledare och sätter teamet före dig själv, du har en förmåga att utveckla ditt team och coacha dina medarbetare till att presenta sin fulla potential. För att lyckas i detta uppdrag ör du en analytisk person som har innovativa lösningar till problem, du drivs av utveckling till det bättre!

Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag hos vår kund med kontor beläget i Täby. Du planeras starta per omgående och arbeta hos vår kund under en pågående rekryteringsprocess. För rätt person finns också en möjlighet till den fasta tjänsten.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
Kundservicechef för interimsuppdrag

Jurek