saljjobb.se

Kundservicehandläggare Företag

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Kundservicehandläggare Företag

Wasa Kredit AB söker en kundservicehandläggare som drivs av att ge bästa kundupplevelse till våra kunder.

Om jobbet:  

Vår framgång bygger på förmågan att överträffa våra kunders förväntan genom att ge kundupplevelse i världsklass. Nu  söker  vi  dig som vill vara med och ge våra företagskunder och leverantörer bästa service.  Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är att svara på frågor rörande våra företagsprodukter.  I rollen ingår även att förstå kundens olika behov och hur Wasa Kredit kan tillgodose dessa. På ett proaktivt sätt ska vi hjälpa våra kunder att göra bra affärer. 

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker om oss. Därför genomför vi kontinuerliga kundundersökningar. Kundernas svar blir vår färdväg framåt och hjälper oss att navigera mot vårt mål för att skapa högre nöjdhet, fler lojala kunder och fler affärer. Är vi så bra att kunden skulle rekommendera oss till någon annan? Den frågan ställer vi till våra kunder. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vår kultur är starkt präglad av Lean, där du är delaktig i förändringsarbetet.   

Utbildning och Erfarenhet:  

För att vara framgångsrik i den här rollen krävs:   

  • Det är meriterande att kunna läsa och förstå bokslut  
  • Erfarenhet av säljstöd och offerthantering  
  • Har goda kunskaper i Office-paketet  
  • Minst gymnasieekonom 
  • Kan svenska och engelska flytande i tal och skrift 

Du blir en del av ett positivt gäng som arbetar i högt tempo. Vi är våra kunders första kontakt med Wasa Kredit och satsar därför på att ge bra service och ett svar på varje kunds fråga 

Vem är du?

För att trivas i rollen som kundservicehandläggare bemöter du kunderna på ett trevligt och personligt sätt och har förmågan att skapa förtroende. Du är positiv till förändringar och kan arbeta på ett målinriktat sätt även om omständigheterna förändras.  Du trivs med att ha telefon som arbetsredskap, har lätt för att formulera dig och tycker om att arbeta i grupp. 

Du vill ständigt lära dig nytt och delar lärandet och erfarenheter med andra. Du kan fatta beslut utifrån mål men utan detaljstyrning. För dig är det en självklarhet att vara med och bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Om oss 

Wasa Kredit är ett dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Vi erbjuder leasing, hyra, avbetalning, fakturaköp och lån till företag samt avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner. Tillsammans med Länsförsäkringar skapar vi trygghet och möjligheter för våra 200 000 kunder och 6 000 samarbetspartners. Vi har huvudkontor i Stockholm och försäljningskontor i Göteborg, Malmö, Umeå, Växjö och Örebro. 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Kontaktperson
Birgitta Carlmark 
Chef
08-635 36 63

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Ann Johansson 
Kontaktombud FTF
08-635 37 54

Dela detta jobb

Kundservicehandläggare Företag

Länsförsäkringar AB