saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-10-21

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

 

Jula Kundservice hittar du på vårt huvudkontor i Skara. Tillsammans är vi ca 30 medarbetare som jobbar med att hjälpa våra kunder och medarbetare i varuhusen, både i Sverige och Norge. Vi representerar Jula ut mot våra kunder och vi brinner för att ge god och effektiv service.

Vi söker nu fler engagerade kollegor som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder på ett lösningsfokuserat och engagerat sätt.

Det här gör man på Jula Kundservice

Som medarbetare på Jula Kundservice svarar du på inkommande samtal och mejl från kunder i Sverige och Norge. Utgående samtal, chatt och sociala medier i servicesyfte kan också komma att ingå i din arbetsdag. 

Kundernas ärenden gäller ofta produktförfrågningar, leveranser, e-handel, teknisk support, reklamationer, fakturor, kundklubb och medlemskap.

I din roll kommer du att hantera frågor gällande e-handel och sortiment samt tekniskt support eller faktura och medlemsfrågor. På ett serviceinriktat, engagerat och effektivt sätt besvarar du frågor och bidrar till goda kundrelationer. Ditt arbete utförs mot uppsatta mål och görs i linje med vår kundservicepolicy. Du arbetar dagligen med telefon och dator och växlar snabbt mellan olika program. 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som fyllt 18 år, har god datavana och mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från servicerelaterade yrken samt om du har kunskaper eller intresse för Julas produktsortiment.

Det här är du som person 

För att lyckas i rollen är du en god kommunikatör och älskar att ge effektiv och god service till våra kunder. Du är lyhörd, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Vidare har du en egen drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Bra att veta 

Tjänsterna är visstidsanställningar med varierande sysselsättningsgrad från 70% och uppåt fram till årsskiftet med stor chans till förlängning. Placering på Julas huvudkontor i Skara och med start omgående. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du 

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 21 oktober 2022. 

Vid frågor om tjänsterna, vänligen kontakta Customer Service Teamleader Peter Hasselblad, 076-829 82 10 eller peter.hasselblad@jula.se

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare

Jula AB