saljjobb.se

Kundservicemedarbetare - semestervikariat

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-03-14

Ansök nu

Kundservicemedarbetare - semestervikariat

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Till Julas Kundservice i Skara söker vi nu flera sommarvikarier och också dig som omgående kan arbeta extra vid behov på varierande sysselsättningsgrad. Är du social och ansvarsfull samt tycker att bra kundservice är viktigt så kan detta jobb vara något för dig.

Julas kundserviceavdelning hittar du på vårt huvudkontor i Skara. Tillsammans är vi ca 30 st medarbetare som svarar på samtal från våra kunder och medarbetare i varuhusen i både Sverige och Norge. Vi representerar Jula ut mot våra kunder och vi brinner för att ge god service.

Det här gör man som Kundservicemedarbetare
Som medarbetare på Jula Kundservice ansvarar du för inkommande samtal och mejl från kunder i Sverige och Norge. Chatt och utgående samtal i servicesyfte kan också komma att ingå i din arbetsdag.

Kundernas ärenden gäller ofta produktförfrågningar, leveranser, e-handel, teknisk support, reklamationer, kundklubbsmedlemskap samt fakturor. I din roll kommer du att hantera några av dessa ärendekategorier. På ett serviceinriktat och coachande sätt besvarar du frågor och bidrar till goda kundrelationer. Ditt arbete utförs mot uppsatta mål och görs i linje med vår kundservicepolicy. Du arbetar dagligen med telefon, dator och växlar snabbt mellan olika program.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som fyllt 18 år och har utbildning inom ekonomi (som lägst genomfört årskurs 2 på gymnasienivå) eller motsvarande erfarenhet. Alternativt dig som har kunskap och intresse för Julas produktsortiment.

Du har god datavana och mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Det är meriterande om erfarenhet från servicerelaterade yrken.

Det här är du som person
För att lyckas i rollen är du en god kommunikatör och älskar att ge effektiv och god service till våra kunder. Du är lyhörd, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Vidare har du en egen drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsterna är sommarvikariat samt extra vid behov under våren och hösten. Sommarvikariaten har en varierande sysselsättningsgrad med 70-100% schemalagd tid. Arbete på kvällar och helger kan förekomma Du bör kunna arbeta under hela eller stora delar av semesterperioden som främst är v. 26-33. Upplärning kommer att ske löpande innan v 26 enlig överenskommelse.

Placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa i rollen som kundservicemedarbetare så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande vilket kan innebära att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsterna, vänligen kontakta Maria Johansson, Customer Service Teamleader på 076-829 82 10 eller via mejl, maria.Johansson@jula.se 

 

 

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare - semestervikariat

Jula AB