saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kundservicemedarbetare sökes till ett bolag inom energibranschen

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Kundservicemedarbetare sökes till ett bolag inom energibranschen

Har du några års erfarenhet av kundservice, är tekniskt lagd och trivs i en roll som kombinerar service med problemlösning? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
I rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund inom energibranschen blir du del av ett team om ca 10 kollegor och tillsammans ansvarar ni för att ge kunder snabb och korrekt hjälp i sina ärenden, både via telefon och mail. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

• Svara på inkommande kundärenden via telefon och mejl gällande t ex faktureringsproblem, produktproblem, servicefrågor och allmänna kundförfrågningar
• Uppdatera kundinformation i kundservicedatabasen under och efter varje samtal
• Besvara och hantera kundärenden via de kanaler som kunden för tillfället har öppna för kundkontakt och kundärenden
• Uppnå gemensamma NPS-mål samt individuellt satta mål på NPS samt merförsäljning av tillvalstjänster
• Proaktivt söka lösningar för kunden och arbeta enligt företagets behovsanalys
• Hantera backofficeärenden såsom t ex ÄHS, fullmakter, post dvs ärenden relaterade till hanteringen av kunder och deras data.
• Besvara och hantera ärenden från säljorganisationer kopplade till företaget
• Aktivt arbeta med och följa förbättringssynpunkter som framkommit vid t ex medlyssning
• Vägleda kunden för att lösa deras problem
• Vid mer avancerade ärenden, slussa kunden vidare till Second Line/specialister inom bolaget

Vi söker
Vi söker dig som gärna har något års erfarenhet av kundservice, callcenter, helpdesk eller liknande. Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Har du även erfarenhet av energibranschen ser vi det som starkt meriterande. För rätt person kan stark servicekänsla och att sprida positiv energi vara god nog. Vidare ser vi att du har datorvana och kan orientera dig i Officepaket, främst Excel.

Du älskar att ge service och har en god administrativ förmåga. Du är lyhörd och med en positiv inställning kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en rolig roll på ett bolag med positiva medarbetare som gillar att ha roligt på arbetet. Du kommer till en utmanande och händelserik bransch där det händer mycket. Ett stort bolag med högt i tak där du kan vara med och påverka! Du kommer att vara placerad på kundens kontor i Stockholm city och arbetstiderna är 8-17 mån-fre.

Du kommer vara anställd som konsult hos Jurek Talents och arbeta hos vår kund. Uppdraget förväntas starta omgående i en tillsvidareanställning och för rätt person finns det möjlighet för direktrekrytering. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

Sökord: Kundservice, firstline support, supporttekniker, service, administrator, orderadministratör, ordermottagare, orderregistrering

Dela detta jobb

Logo
Kundservicemedarbetare sökes till ett bolag inom energibranschen

Jurek