saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare till Apcoa Parking

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Apcoa Parking

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att ge exceptionell service, vill utveckla din kompetens inom support och kundservice samt har lätt för att lära dig nya saker? Då är kundservicerollen på Apcoa Parking något för dig!

Arbetsbeskrivning
Som en del av kundserviceteamet arbetar du i en inspirerande och inkluderande atmosfär. Du har två huvudsakliga arbetsuppgifter i denna roll som kundservicemedarbetare. Du ger kunderna särklassig service via telefon, mail och chatt där du besvarar deras frågor om företagets produkter och erbjudanden samt administrativa arbetsuppgifter som kräver din noggrannhet.
Du blir en del av ett team där det är härlig stämning samtidigt som professionalism genomsyrar hela organisationen. Du kommer att arbeta i Apcoa Parkings lokaler som är belägna i Liljeholmen.
 
Bakgrund
Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och lättlärd. Du motiveras av att påverka och hjälpa såväl kunder som interna avdelningar och trivs i en miljö där det händer mycket. Förändring är något du tycker är positivt och du har inga svårigheter med att ta initiativ. Vidare har du en god förmåga att kommunicera på ett förtroendegivande sätt och är bekväm med/har vana av att arbeta med telefon, mail och chatt som redskap. För att bli framgångsrik hos Apcoa Parking är god service en självklarhet för dig. Du har en hög arbetsmoral, har ett flexibelt förhållningssätt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Du är van att arbeta självständigt men du är även en utpräglad lagspelare som sätter laget före jaget.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av arbete i en liknande roll
 • Har minst avslutad gymnasieutbildning
 • Är en positiv lagspelare och som har lätt för att komma in i en arbetsgrupp
 • Är ansvarstagande, noggrann och förstår betydelsen av din del av affärskedjan
 • Är förebild för dina kollegor genom ditt positiva mindset, din förmåga att vara lösningsorienterad samt ditt initiativtagande arbetssätt
 • Du har god dator- och systemvana och har erfarenhet av att arbeta i olika typer av system
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
 • Körkort är meriterande

Om Apcoa Parking
APCOA Group grundades 1970 och har huvudkontoret i Stuttgart. Företaget har utvecklats till det ledande företaget i Europa inom parkeringstjänster. På 7 500 lokaliteter driver APCOA 1 300 000 parkeringsplatser i 13 europeiska länder med mer än 150 miljoner transaktioner per år. I Sverige är APCOA en av de två största aktörerna i branschen. Antalet anställda är ca 5 000 stycken och i Sverige är APCOA ca 475 personer. APCOA har huvudkontoret i Stockholm/Liljeholmen och platskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Karlstad, Uppsala och Norrköping och hanterar ca 1 400 uppdrag (350 000 P-platser) fördelat  på ca 100 garage och stort antal ytparkeringar.

Apcoa erbjuder parkeringstjänster som:

 • Uthyrning
 • Parkeringsövervakning
 • Drift av garage och ytparkering
 • Betalsystem och betalapp

Övrig information
Apcoa Parking erbjuder dig en stimulerande, familjär och händelserik arbetsmiljö. Du kommer vara anställd av Barona och arbeta som konsult hos Apcoa Parking. Detta är ett längre konsultuppdrag med möjlighet till tillsvidareanställning hos Apcoa Parking. Tjänsten är på heltid och tillträds omgående enligt överenskommelse. Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.
Intervjuer hålls löpande och med tanke på omgående tillsättning kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare till Apcoa Parking

Barona