saljjobb.se

Kundservicemedarbetare till Volkswagen Group

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Volkswagen Group

Är du duktig på muntlig och skriftlig kommunikation och tycker en tjänst inom kundservice och bilbranschen låter spännande? Då är den här tjänsten rätt för dig! 

Barona söker kundservicemedarbetare till Volkswagen Group Sverige som är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche.. Tillsammans med auktoriserade återförsäljare och serviceparter marknadsför de varumärkena, deras produkter och tjänster i Sverige.
Volkswagen Group Sverige arbetar mot hela den nationella marknaden och vill alltid leverera service i toppklass.

Tjänsten omfattar att tillsammans med de andra personerna i kundserviceteamet hjälpa våra kunder via telefon, mail och chatt. Du kommer att hantera olika frågor om deras produkter och tjänster och även se till att kunden får hjälp via återförsäljarna. Teamet arbetar tätt tillsammans och därför är det viktigt att du är en lagspelare som drivs av att i en stimulerande arbetsmiljö nå goda resultat.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av kundservicearbete via telefon och mail

  • Har god systemvana

  • Uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt i svenska och engelska

Vi ser gärna att du

  • Är nyfiken och driven

  • Är positiv och ansvarsfull

  • Har god förmåga att prioritera under högt tempo

  • Vill erbjuda kunden det lilla extra

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten inleds med en gedigen introduktionsutbildning och vi söker dig som kan tillträda under september. Tjänsten omfattar heltid och du kommer att arbeta under kontorstider. Du är anställd av Barona och ingår i Volkswagen Groups kundserviceteam. Teamet sitter i fräscha lokaler i Södertälje.

Vid frågor om tjänsten kontakta Linn Ståhl på linn.stahl@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat AgerisAMGA  och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här:  http://barona.se/om-oss/

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare till Volkswagen Group

Barona