saljjobb.se

logga

Kundservicepersonal samt administratörer sökes till vårt kontor Löddeköpinge, Start omgående – Löpande rekrytering

Ansök nu

Kundservicepersonal samt administratörer sökes till vårt kontor Löddeköpinge, Start omgående – Löpande rekrytering

Stockholms Elbolag AB och dess systerbolag Svealands Elbolag AB & Cheap Energy AB växer och söker nu fler medarbetare på heltid samt deltid till vår kundservice med kontor i Löddeköpinge. Arbetstider är måndag till fredag, kl 07:30-16:30 alternativt enligt överenskommet. Alla tre bolagen expanderar i hög hastighet så vi söker kundservicemedarbetare som trivs med högt tempo och vill vara med på företagets fortsatta resa.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att svara i telefon och hjälpa kunder med dess frågor, svara på mejl samt arbeta i våra system. Till tillkommer även varierande administrativa arbetsuppgifter i såväl fysiska dokument som digitala.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara inkommande samtal om till exempel avtal, priser och fakturor. Det kan även tillkomma utgående samtal som tex. Inhämta kompletterande uppgifter på kund.

Fokus i rollen är att leverera hög kundnöjdhet, vilket bidrar till försäljning och effektivitet. Tjänsten passar dig som har en naturlig känsla för service och känner dig bekväm i att kommunicera via telefon och mejl. Vi har ett högt tempo, så vår förhoppning är att du trivs bäst med fartfyllda arbetsdagar.

Vem är du?

Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet inom försäljning och kundservice. Du ska kunna arbeta såväl individuellt som i grupp. Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, andra språk är meriterade. 

Du ska ha god datorvana och kunskap inom Office-paketet. Har du tidigare arbetat i system är detta meriterat. Som person brinner du för att hjälpa andra, du ser värdet av att ha nöjda kunder och har fokus på att skapa en bra kundupplevelse. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i en miljö där det är högt tempo.

Utbildning sker internt hos oss på bolaget vid anställningsstart.

Om du känner att beskrivningen ovan passar dig så kan vi erbjuda en givande och spännande arbetsplats med snabba beslutsvägar. Vi jobbar hårt men lägger lika stor vikt vid att ha det roligt på jobbet! Tjänsten är tillsvidare på heltid/deltid med tillträde så snart du har möjlighet.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Kundservicepersonal samt administratörer sökes till vårt kontor Löddeköpinge, Start omgående – Löpande rekrytering

Roi Rekrytering Sverige AB