saljjobb.se

logga

Kundsupport/ordermottagare

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-29

Ansök nu

Kundsupport/ordermottagare

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en ordermottagare/kundsupport för ett längre uppdrag som kan leda till en tillsvidaretjänst hos kund. I den här tjänsten kommer du att hantera ordrar från kund som kommer in via telefon och mail.
Du är företagets "ansikte utåt" då du tar emot första kontakten och hanterar sedan ärendena vidare ända till leverans och fakturering.
DU kommer att ingå i kundens team som arbetar tätt tillsammans med alla administrativa uppgifter. Verksamheten är väldigt säsongsbunden och det är därför viktigt att du klarar att hantera en hög arbetsbelastning i perioder.

Arbetsbeskrivning

Som kundsupportmedarbetare kommer du att hantera kundens förfrågningar, lägga order i Visma, boka transporter samt ha både interna och externa kontakter via mail och telefon.
Du kommer att vara anställd hos Montico men uthyrd hos vår kund, som är ett växande bolag inom trädgårdsbranschen med hög kvalitet och högsta kundnöjdhet i fokus.

Vi söker dig som

För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du har någon erfarenhet av liknande arbete inom kundtjänst, orderhantering eller administration. Har du arbetat i Visma är det en merit och du behöver ha grundläggande datorkunskap och särskilt i Officepaketet.
Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och stresstålig. Du behöver också vara en problemlösare som gillar att ha många bollar i luften. Och givetvis behöver du vara positiv och trevlig både mot kund och kollegor.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Kundsupport/ordermottagare

Montico AB