saljjobb.se

Logo

Kundtjänstchef

Ort
Utgår

2019-05-22

Ansök nu

Kundtjänstchef

Vatten och Miljö i Väst AB  jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också! Vi söker en engagerad ledare som vill driva utvecklingen av vår kundtjänst! Ditt uppdrag blir att leda arbetet inom kundtjänst och verka för god kundservice. Vår kundtjänst ansvarar bland annat för ärendehantering och inkommande samtal från våra kunder samt är delaktiga i bolagets fakturering. Du är placerad på vårt huvudkontor i Falkenberg.

Arbetsuppgifter 

Som kundtjänstchef säkerställer du att vår kundtjänst arbetar efter gällande rutiner. Du planerar, prioriterar och delegerar de dagliga arbetsuppgifterna. Som processutvecklare av kundserviceprocessen har du ett helhetsperspektiv och arbetar aktivt och strukturerat med mål, mätning och förbättringsarbete. Du kommer att ha både resultat- och personalansvar samtidigt som du ansvarar för systemförvaltningen av vårt kundsystem och annan verksamhet inom kundtjänsts uppdrag. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är en tydlig, strukturerad och förtroendeingivande ledare. Du är en handlingskraftig person med förmågan att engagera och inspirera. Att leverera i tid är en självklarhet. Återkoppling och uppföljning är viktigt för dig. Du är duktig på att kommunicera och att hantera svåra samtal är inte främmande för dig. Som person drivs du av att ge god service och du är bra på att skapa goda relationer, både inom och utom organisationen. Du har relevant utbildning på högskolenivå, alternativt annan utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt dokumenterat goda ledaregenskaper och gärna några års erfarenhet av att leda kundnära verksamhet. Du har en grundläggande förståelse för företagsekonomi. Vi kräver mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och du är van att arbeta aktivt med olika typer av IT-stöd. Du har B-körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid. Tillträde enligt överrenskommelse. 

Ansökan 

Ansök senast: 2019-05-22 

Referensnummer: A871508 

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk

Lön Löneform: Månadslön 

Anställning

Arbetstid: Dagtid 

Kontaktperson 

Johan Jacobsson 

Avdelningschef 

0757-27 40 20 

johan.jacobsson@vivab.info 

Facklig företrädare för Vision

Yvonne Hååg 

0757-27 40 00

yvonne.haag@vivab.info 

Övrigt

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.

Dela detta jobb

Logo
Kundtjänstchef

Vatten & Miljö i Väst AB