saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Kundtjänsthandläggare

Ort
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Kundtjänsthandläggare

Kundtjänst är första vägen in för våra kunder som består av stockholmare, företagare och fastighetsägare. Vi har höga ambitioner i vårt servicearbete mot våra kunder och vi söker nu tre handläggare som vill vara med i att utveckla arbetet vidare och samtidigt ge bästa möjliga service till våra kunder. 

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som handläggare kommer du majoriteten av din arbetstid ha kontakt med våra kunder via telefon. Men även via mail och med våra e-tjänster. Vi har ett rullande schema varje vecka som fördelar vilka arbetsuppgifter du ska ha. Vår telefon är öppen för kunderna vardagar mellan klocka 07:30 och 16:00. Ärenden varierar i både tid och komplexitet. Andra arbetsuppgifter som förekommer kan bland annat vara: 

  • Svara på frågor och administrera ärenden som rör abonnemang, fakturafrågor, felanmälning och taxefrågor. 

  • Fakturering och kravhantering samt löpande uppdatering av kundregister och mätvärden. 

  • Vara med och utveckla arbetssätt och rutiner. 

Din profil

Vi söker dig som har minst: 

  • två års erfarenhet från arbete i kundtjänst eller annat serviceyrke som innebär intensiva arbetsperioder/högt tryck! 

Vi vill även att du har goda kunskaper i svenska när det gäller tal och skrift samt kan göra dig förstådd och förstå engelska i tal och skrift. 

Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet och förståelse för vår bransch - vatten, avfall och miljö. Har du arbetat i systemet Artvise, BFUS eller Cityworks är det också meriterande. 

Då du dagligen har kontakt med våra kunder är det mycket viktigt att du som person är serviceinriktad med ett tydligt och pedagogiskt förhållningssätt gentemot andra personer. I ditt arbete är det även viktigt att du är självgående och kan fatta beslut utifrån givna instruktioner. Vidare vill vi att du är strukturerad som person och har god förmåga att kunna läsa av och arbeta med tal och siffror. 

Övrigt

Din arbetsplats är på vårt kontor i Ulvsunda. Tjänsterna är på heltid och är en visstidsanställning på 12 månader. Önskat startdatum är januari/februari 2022. 

Mer om oss 

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Ansökan

Låter det intressant?

I denna rekryteringsprocess kommer du att få göra olika arbetsprov, där ett första sådant är att svara på två olika arbetsrelaterade frågor i denna ansökan.
Vi planerar för att hålla de första intervjuerna under vecka 50 2021.  

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du någon av våra teamledare:

  • Marléne Lind, telefon 08-522 126 15

  • Hanna Hellberg, telefon 08-522 122 21

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du genom att ringa oss på 08-522 120 00 

Dela detta jobb

Logga
Kundtjänsthandläggare

Stockholm vatten och avfall