saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundtjänstmedarbetare på deltid under november och december till Vitvaruexperten

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare på deltid under november och december till Vitvaruexperten

Vitvaruexperten fortsätter växa och söker därför nya medarbetare på deltid som vill ge förstklassig service under november och december. Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter på ett företag som växer snabbt. Du brinner för och vill utvecklas inom kundservice och älskar att ge service i världsklass!

Om tjänsten

Academic Work söker för Vitvaruexpertens räkning kundtjänstmedarbetare på deltid under november och december som vill arbeta extra främst under Black Week och i mellandagarna. Möjlighet till helgjobb finns efter behov. Vitvaruexperten är experter på vitvaror och kundservice. Deras mål att är att kundernas upplevelser ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att alltid sätta kunden först och därför strävar de efter att ständigt ta del av sina kunders åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre. Förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan alla parter finns möjlighet till deltidsarbete även under våren 2022.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt där du hanterar inkommande ärenden via mail/telefon/chatt. Spannet av ärenden som kommer in är väldigt brett, vilket innebär att du kommer hantera många olika typer av frågor. Det är en bred och rolig roll där man får möjlighet till variation i sin vardag. Ärenden kan handla om allt från felsökning av mer teknisk karaktär till enklare frågor om betalningar/leveranser. Du kommer även att hantera frågeställningar inför köp där du behöver vägleda kunder i val av produkter.

Ett axplock av dina arbetsuppgifter:

 • Hjälpa kunder över telefon/mail/chatt

 • Identifiera kundens problem och sätta det i ett större sammanhang för att hitta bästa möjliga lösningen

 • Hantera faktura/leverans och servicefrågor samt produktfrågor

 • Ge kunderna snabb och rätt service samt vägledning vid köp

Tjänsten passar dig som har en god samarbetsförmåga, har tidigare erfarenhet av kundkontakt och att hjälpa människor. Vi ser även att du är självgående, har en god problemlösningsförmåga och tar stort ansvar för dina kunder och ärenden.

Vi söker dig som

 • Kan jobba minst 10h/veckan och är tillgänglig under Black Week (22–28 nov) samt i mellandagarna (27-30 dec)

 • Talar och skriver flytande svenska och engelska

 • Älskar att hjälpa andra och att få saker gjorda

 • Har en positiv attityd

Det är meriterande om du…

 • Arbetat i en liknande supportroll och har en vana av att sitta i servicedesk

 • God data och systemvana

 • Har kunskap och/eller intresse för vitvaror och hushållsapparater

Som person är du driven, engagerad och vill utvecklas inom serviceyrket. Hos Vitvaruexperten supporterar man många olika typer av kunder, vilket ställer krav på att du som person är pedagogisk, prestigelös och anpassningsbar. Då rollen är bred är det viktigt att du är självgående och strukturerad. När du supporterar dina kunder så är du bolagets ansikte utåt, varför det är av största vikt att du är service-minded, utåtriktad och gillar att prata med människor. I denna rekryteringsprocess kommer vi därför lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än dina formella kunskaper.

Information om företaget

Läs mer om Vitvaruexperten här

Dela detta jobb

Kundtjänstmedarbetare på deltid under november och december till Vitvaruexperten

Academic Work