saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundtjänstmedarbetare till Bonnier News Local!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-04

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Bonnier News Local!

Älskar du service och kundkontakt samt uppskattar en arbetsplats med härliga kollegor och högt tempo? Här får du som är driven och sprider energi runtomkring dig chansen att bli en del av ett företag där man alltid levererar högklassig service till kunder över hela Sverige! I rollen kommer du med hjälp av telefon ge service och support till Bonnier News Locals kunder! Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker tjänsten redan idag, vi arbetar med urval löpande!

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare på heltid kommer du arbeta hos Bonnier News Local. Här arbetar du mot ca 40 olika tidningsvarumärken, bland annat Örebros lokaltidning Nerikes Allehanda. Mediebranschen är en bransch i förändring, och här finns därför möjlighet att på sikt påverka och deltaga i de kommande förändringarna. På kundservice i centrala Örebro sitter cirka 30 av dina framtida kollegor. Här välkomnas du till en arbetsplats med hjälpsamma kollegor som mer än gärna finns där för att svara på dina frågor.

För att du ska få de bästa förutsättningarna för att prestera i din roll och vad som förväntas av dig kommer du erbjudas en introduktion. Introduktionen kommer pågå i cirka tre dagar och anpassas efter dina förutsättningar, allt för att det ska vara tydligt och tryggt för dig. Efter dessa 3 inledande dagar anpassas och planeras introduktionen utefter dina behov tillsammans med närmsta chef.

Du erbjuds

 • En varierad roll som präglas av högt tempo och service
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

På kundservice arbetar man med ärenden gällande prenumeration, digitalsupport samt reklamation. Inom prenumeration hanteras frågor om köp, avslut, fakturor eller adressändringar och inom digitalsupport svarar du på frågor om digitala tjänster. Reklamation berör frågor om just reklamation.

I rollen kommer du att:

 • Ge service via telefon till Bonnier News Locals kunder över hela Sverige
 • Administrera ärenden i systemen

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i svenska, tal och skrift då språket används i arbetet
 • Har en grundläggande datavana

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service.

Som person:

 • Har du en hög personlig mognad
 • Är du serviceinriktad
 • Har du en god samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, måndag till fredag 8.00-17.00.

 • Placering: Centralt i Örebro.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News Locals önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

I din ansökan vill vi att du bifogar ett personligt du motiverar varför just denna tjänst intresserar dig och vad du kan bidra med till arbetsplatsen! Information om företaget

Här kan du läsa mer om både Bonnier News.

Dela detta jobb

Kundtjänstmedarbetare till Bonnier News Local!

Academic Work