saljjobb.se

Söker du ett roligt kundtjänstjobb där du får möjlighet att använda och utmana dina sociala förmågor i interaktion med våra kunder? På IKAROS får du chansen att jobba hos en marknadsledande leverantör av produkter för att förebygga eller minska utsläpp av olja eller kemikalier. Bolaget säljer och distribuerar produkter inom spillskydd, rengöring och smörjteknik till tusentals nöjda kunder på den nordiska marknaden. Här har du dessutom möjligheten att utvecklas och växa vidare i din roll. 

IKAROS (www.ikaros.net) är ett dotterbolag till franskt ägda Manutan som har 2 200 anställda och 25 dotterbolag i 17 olika europeiska länder.

Rollen
Som kundtjänstmedarbetare kommer du jobba med:

- att lägga beställningar (via telefon, web, e-mail och e-proc)
- hantera diverse typer av kundförfrågningar (produktfrågor, leveransfrågor mm.)
- kundservice och after-sales 
- Uppföljning av frågor och hantera synpunkter. 

Du erbjuds
Här får du chansen att arbeta inom ett företag som uppmärksammar potential. Har du rätt inställning och vill framåt finns förutsättningar för att växa inom organisationen. 
Du erbjuds ett jobb där det händer mycket och du kommer bli en del av en arbetsstyrka som arbetar gränsöverskridande på ett nordiskt plan.
Utöver en fast lön erbjuds du intern utbildning, friskvård, kollektivavtal och bonus.

Din profil
Då du kommer att kommunicera och arbeta både mot interna avdelningar och mot Ikaros kunder, kommer din service och samarbetsförmåga väl till användning. Du tycker att försäljning är kul och drivs av att ge god service och hjälpa kunder att hitta rätt lösning för just deras problem. Som person är du flexibel, effektiv och gillar utmaningar.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet:

- Av att arbeta med telefonen och datorn som redskap
- har tidigare erfarenhet ifrån en liknande tjänst. 
- är en van användare av Officepaketet, främst Excel och har du vana av Pyramid är det meriterande. 
- Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Kunskaper i annat nordiskt språk är ett plus.

Bra att veta!
Tjänsten är en direktrekrytering till IKAROS med tillträde omgående.

Intresserad?
Du söker tjänsten som Kundtjänstmedarbetare genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Ikaros har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Hanie Jadidi på tfn 0708-585510.

Logga

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL IKAROS CLEANTECH AB

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Dela detta jobb