saljjobb.se

Kundtjänstmedarbetare till spännande och utvecklande uppdrag

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till spännande och utvecklande uppdrag

Har du ett brinnande intresse för att hjälpa andra med IT-relaterade frågor samtidigt som du är pedagogisk och serviceinriktad? Modis söker nu efter kundtjänstmedarbetare för kunds räkning. Du kommer vara anställd hos oss på Modis men jobba ute hos kund. Detta är en tjänst som kommer ge dig gedigen erfarenhet inom branschen och en bra kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Du sitter ute hos kund i ett öppet kontorslandskap och tar emot inkommande samtal från interna aktörer. De inkommande problemen är IT-relaterade och komplexiteten på frågorna varierar. De interna aktörerna kan ringa in med bl.a. användar- och lösenordshantering, Microsoft Office, Windows, Active Directory, VPN-problem mm. Till din hjälp finns det en kunskapsdatabas där du kan söka efter artiklar gällande problemlösning. Vidare till din hjälp får du från startdatumet två veckors utbildning där du får en stadig grund att stå på. Efter att du blivit färdigutbildad och erfaren kommer även du att få utbilda nyanställda konsulter i deras roll som supporttekniker.

Start: 10/6

Placering: Torslanda

Omfattning: 100%

Arbetstider: Kontorstider

Startdatum för denna tjänsten är 17:e juni men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vem är du?

Först och främst har du ett stort och genuint IT-intresse som genomsyrar dig. Har du tidigare erfarenhet som supporttekniker, servicedeskagent, 1st-line, remote tekniker eller liknande så ses det som väldigt meriterande. Du brinner för service och har ett pedagogiskt tillvägagångsätt att prata och förklara för folk. Du är lösningsorienterad och tycker det är roligt att utföra problemlösning. Det är mycket meriterande om du har någon form av IT-relaterad utbildning, antingen på gymnasial nivå eller YH/KY-utbildning. Ett krav för denna tjänsten är att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Modis är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till Alexandra.Andersson@Modis.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Dela detta jobb

Kundtjänstmedarbetare till spännande och utvecklande uppdrag

Modis Sweden AB