saljjobb.se

logga

Kundtjänstspecialist till spännande uppdrag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Kundtjänstspecialist till spännande uppdrag

Nu söker vår kund inom fordonsindustrin kundtjänstmedarbetare till ett spännande konsultuppdrag i Göteborg. Har du tidigare erfarenhet av service eller kundtjänst och en god samarbetsförmåga så kan detta vara helt rätt för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen ansök med ett Cv på engelska!

Arbetsbeskrivning

Som kundvårdsspecialist är ditt ansvar att konsekvent leverera en enastående, personlig kundupplevelse som tillgodoser nuvarande och framtida konsumenters behov under hela shopping- och ägarresan. Du får möjlighet att få insikter och lära dig så mycket både om konsumenterna och produkterna som kan vara mycket värdefulla om du gillar att bygga en framtida karriär inom företaget. Din roll inkluderar att kontinuerligt och aktivt identifiera, föreslå och driva aktiviteter med intressenter inom och utanför kundtjänst för att ytterligare förbättra kvalitet och effektivitet i våra processer.

Vem är du?

Känner du igen dig själv i att ha ett genuint intresse av att tillhandahålla utmärkt kundservice och motiveras av att arbeta i ett snabbt, dynamiskt team som står inför utmaningar på ett optimistiskt sätt och lära sig nya saker? Då kan detta vara rätt tillfälle för dig.

Kvalifikationer:

- Engelska i tal och skrift samt minst ett nordiskt språk.
- Körkort B
- God datorvana

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 1/10, 2021 och pågår till den 31/5, 2022.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Kundtjänstspecialist till spännande uppdrag

Jurek