saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kundutvecklare inom IT sökes till Diwiton!

Ort
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Kundutvecklare inom IT sökes till Diwiton!

Om företaget
Diwiton är ett företag som varit aktivt sedan 60 -talet och har idag en unik bredd på marknaden.
Vi har den kompetensen som krävs för att utföra enkla installationer såväl som mer komplexa
lösningar både på land och till havs. Tillsammans med kunden skapar nya effektiva arbetssätt för att främja och förenkla kommunikationen inom företaget och ut mot kunder.
Efter kundens önskemål tar vi ansvar för hela eller delar av processen. Den startar vid ett första möte då vi går igenom vilka behov som finns, därefter följer projektering, konfigurering och installation.
Efter utförd installation erbjuder vi er support på lösningen.

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av försäljning inom IT-branschen och redo att ta dig an en ny utmaning? Brinner du för att självständigt driva affärer och att bygga långsiktiga relationer med kunder?
Brinner du för sälj i kombination med tekniska frågor? Nu har du möjlighet att arbeta med just detta i vårt engagerade team hos oss på Diwiton.

Nu söker vi en kundutvecklare till vårt segment office. I rollen som säljare bearbetar du kunder i Västsverige med potential på större områden inom Sverige. Du ansvarar för dina egna kunder men har också hjälp av och samarbetar med övriga kollegor. Din främsta arbetsuppgift är att stötta och vägleda kunderna i sin digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar. Vi levererar och installerar datorer med mjukvaror, servermiljöer lokalt eller i molnet samt installerar nätverk.

Diwiton erbjuder en dynamisk arbetsplats som bjuder på variationsrika arbetsdagar och tillsammans säljer vi spännande kommunikationsprodukter för att säkra och förenkla vardagen för våra kunder.

Din profil
För att passa i rollen som kundutvecklare så är du handlingskraftig, utåtriktad och engagerad. Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas. Då mycket tid är ute hos kund så ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta men även att du klarar av självständigt arbete. Erfarenhet från företagsförsäljning och att leda projekt är meriterande.

• Du som söker har eftergymnasial utbildning inom IT, antingen från högskolan eller annan utbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• God förståelse för affärssystem
• Flytande svenska och engelska i tal samt skrift

Meriterande:
-Erfarenhet från försäljning av Microsoft 365 Suite och Microsoft Azure

Även körkort och tillgång till bil är ett krav då rollen omfattar resande.

Lön: Grundlön med provision
Arbetstid: 100%
Förmåner: Flexibel arbetstid, sjukvårdsförsäkring

Om oss
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sandra Törnqvist på telefon 0707 85 84 03 eller e-post sandra.tornqvist@premier.se
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, i den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
 

Dela detta jobb

logga
Kundutvecklare inom IT sökes till Diwiton!

Premier Service AB