saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lantmännen Maskin söker Butiks- och reservdelssäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-24

Ansök nu

Lantmännen Maskin söker Butiks- och reservdelssäljare

 

Om företaget
Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en butiks- och reservdelssäljare till vår anläggning i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter.

Jourtjänstgöring kan förekomma. Tjänsten är placerad i Kalmar.

Din profil
För att lyckas och trivas i denna rollen behöver du ha erfarenhet eller intresse av lantbruk och/eller entreprenad. Likaså behöver du ha jobbat i en roll där du skaffat dig erfarenhet av försäljning mot slutkund.

Vi ser även att du har ett stort driv och resultatfokus, att du är självgående men samtidigt är en lagspelare. Du behöver vara en duktig relationsbyggare och ha god teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad.

Du har även hög IT-mognad.

Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration är det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill du att du känner dig trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge allra bästa service.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Kalmar. Let’s reimagine your career!

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072–090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 24 maj, 2022. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning samt bakgrundskontroll via leverantören ToFindOut.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Lantmännen Maskin söker Butiks- och reservdelssäljare

Premier Service AB