saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ledigt jobb som Digital marknadsförare!

Företag KG Knutsson AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-29

Ansök nu

Ledigt jobb som Digital marknadsförare!

Gillar du att driva, analysera och följa upp digitala marknadskampanjer? Har du ett intresse för E-handel? Tycker du även om att utveckla och följa upp aktiviteter i olika digitala kanaler? Då kan marknadsavdelningen på KG Knutsson AB (KGK) vara något för dig!


Om vår marknadsavdelning

Som digital marknadsförare kommer du tillhöra vår centrala marknadsavdelning på KGK i Sollentuna. Vi är idag 18 personer som arbetar med marknadsföring och varumärkesarbete för både KGK och Autoexperten samt ett stort antal kända produktvarumärken. Marknadsavdelningen består av ett snällt och kompetent gäng av marknadschefer, projektledare, marknadsassistent, produktionsledare, AD, grafiska formgivare, fotograf och content manager.

Om rollen

Rollen erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter och breda kontaktytor. Du kommer arbeta operativt med att skapa, genomföra och följa upp marknadsföringskampanjer i olika digitala kanaler och e-handelsplatser för KGK/Autoexperten. I rollen läggs stort fokus på att avläsa och analysera resultat från digitala aktiviteter för att sedan optimera och förbättra innehållet löpande. Tillsammans med marknadsteamet kommer också du få arbeta med kreativt skapande, omvärldsbevakning och projekt i kontakt med affärsansvariga och andra funktioner inom företaget.

Vi söker dig som:

 • Har en relevant utbildning inom marknadsföring
 • Har några års erfarenhet av att arbeta med datadriven marknadsföring och hantera den digitala kundresan
 • Gillar och har erfarenhet av att arbeta med analys av resultat och optimering inom digital marknadsföring
 • Är uppdaterad med de senaste trenderna och nyheterna inom SEO, Google och digital marknadsföring
 • Är en kreativ och prestigelös lagspelare
 • Har god förmåga att samarbeta, kommunicera och självständigt leda processer
 • Mycket goda kunskaper i att tala och skriva på svenska

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planera, skapa och driva kampanjer inom sökmotoroptimering (SEO), sökmotorannonsering (SEM), sociala medier och affiliatekanaler.
 • Operativt sätta upp digitala annonser via SoMe, primärt Facebook & Instagram.
 • Sociala medier - Varumärkeskännedom är en av de viktigaste delarna av sociala medier och handlar mycket om att skapa synlighet i olika digitala kanaler som t.ex. Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn.
 • Bidra till nyhetsbrev och annan information till konsumenter
 • Analysera statistik för att kunna optimera resultat, mäta effekter och rapportera utfall till uppdragsgivare
 • Hålla dig uppdaterad på nyheter och funktioner i relevanta medier, för att hela tiden vara i framkant

Marknadsavdelningen tillhör huvudkontoret som ligger i Sollentuna.

Hos oss på familjeägda KGK kommer du till en engagerad arbetsgivare som är mån om dig. Våra värdeord är kunnig, pålitlig och öppen och vi jobbar med världsledande tillverkare och produkter, för vilka vi är en auktoriserad återförsäljare. Vi ställer alltid upp för varandra och trots att du jobbar i en självständig roll blir du en självklar del av ett sammansvetsat team. Inom KGK finns även Autoexperten, en rikstäckande reservdels- och tillbehörskedja och en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med nära 53 butiker och ca 350 anslutna verkstäder. 

Ansök redan idag. Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten? Pernilla Schnöpf svarar gärna på dina frågor via mail: pernilla.schnopf@kgk.se

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare
För mer information om företaget, besök www.kgk.se.

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du få genomföra tester och bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Ledigt jobb som Digital marknadsförare!

KG Knutsson AB