saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ledigt jobb som Distriktsäljare till KG Knutsson Marin och Fritid

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Ledigt jobb som Distriktsäljare till KG Knutsson Marin och Fritid

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.      

Är du en husbilsnörd? Vill du vara med och utveckla vårt affärsområde Fritid?

 Om rollen

Som Distriktssäljare på KG Knutsson ansvarar du för ett geografiskt område. Du planerar dina arbetsdagar med målet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder branschen för Marin och Fritid högkvalitativa produkter, service och lösningar. Ditt fokusområde är Husbilsmarknaden där du samarbetar med tillverkningsföretag, återförsäljare och verkstäder.

Du kommer till ett team med mycket god stämning där vi ofta har kontakt med varandra och samarbetar över distrikten. Vi lägger stor vikt vid kundens behov och att skapa partnerskap, vi tror på långsiktiga affärer som lönar sig för alla parter!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt säljteam med fokus på Husbilsmarknaden inom vårt affärsområde Marin och Fritid. Du är ansvarig för utveckling, tillväxt och att nå uppsatta mål inom Husbilsaffären. Du bearbetar både befintliga och potentiellt nya kunder efter egen planering. Ditt uppdrag är att tillsammans med kunden hitta nya möjligheter att utveckla affären. Tillsammans vill vi växa och ta än mer marknadsandelar på Fritid sidan och erbjuda våra kunder en komplett lösning till deras verksamhet.

I och med att vi tror på att en frekvent fysisk närvaro hos kunderna är en framgångsfaktor så förekommer det en hel del resande och därmed övernattningar. Distriktet är till att börja med Mellansverige och du utgår från hemmet.

Din profil

Som Distriktsäljare är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av affärer och försäljning B to B samt gärna en bakgrund från branschen eller god kännedom om den. Du är affärsorienterad, driven och motiverad. Har du också erfarenhet av försäljning i en resande roll, ses det som meriterande.

För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, alltifrån mekaniker till VD. Du är kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende. Eftersom du till stor del styr ditt eget arbete behöver du vara strukturerad, disciplinerad, lösningsorienterad och självgående.

Vidare har du en god datavana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder

  • Ett arbete på ett spännande företag med många möjligheter

  • En spännande bransch med roliga kunder

  • Direkt påverkan på vårt resultat

  • Ett flexibelt arbete med mycket eget ansvar och egen planering

  • Ett coachande ledarskap som ger dig mycket frihet under ansvar

  • Ett arbete med ett anpassningsbart kunderbjudande som går att forma efter olika behov

Övrig info

För frågor kontakta Tony Knutsson, Affärsområdeschef Marin och Fritid. Du når Tony via mail tony.knutsson@kgk.se eller växeln 08-92 30 00.

Omfattning: Heltid, tillsvidare, månadslön
Placering: KG Knutssons huvudkontor ligger i Sollentuna

Om KGK:
https://dhh4w653w4vku.cloudfront.net/uploads/2021/04/kgk-filmen-vi-for-manniskor-framat2.mp4

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Ansökan
Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 maj 2022! Vänligen se över ditt CV innan ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ledigt jobb som Distriktsäljare till KG Knutsson Marin och Fritid

KG Knutsson AB