saljjobb.se

Lifecycle Sales Specialist

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-21

Ansök nu

Lifecycle Sales Specialist

När vi säger driv, energi och glädje för försäljning. Känner du dig träffad då? Om JA, är du precis den vi söker! Hos oss på Visolit får du chansen att utvecklas och bli riktigt vass inom ditt område och tillhöra ett starkt team med familjeanda.

Visolit är en ledande produktleverantör och vi erbjuder våra kunder en helhetslösning kring produktförsörjning och livscykelhantering där vi värdesätter kunskap och samarbete för att uppnå eller överträffa önskat resultat och därigenom möjliggör förändring och utveckling.  

Visolit är i framkant när det gäller produkter och produktförsörjning och med vår kunskap bidrar vi med rådgivning så att våra kunder ska få den bästa IT-upplevelsen.

Den tjänsteportfölj vi har och som är kopplad till livscykelhanteringen av IT-produkter har utvecklats tillsammans med våra kunder och de specifika utmaningar man står inför. Utgångspunkten är alltid att använda den kunskap som vi har för att tillsammans med våra kunder effektivisera och förenkla hanteringen av produkter och logistiktjänster så att vi därigenom kan frigöra tid för våra kunder som kan lägga mer av sin tid till att utveckla den egna verksamheten.

Om tjänsten
Vi söker nu en självgående, affärsdriven säljare som vill bli en del av Product & Logistics inom Visolit och som stöttar kundansvariga säljare i hela landet genom presale av produkter med tillhörande livscykeltjänster kopplat till vårt Logistikcenter. I rollen kommer du att samverka med vårt logistikcenter, tillverkare, distributörer, samarbetspartners samt med övriga försäljningsavdelningar inom Visolit

Vi erbjuder dig en spännande blandning av uppgifter där du i rollen får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Vem söker vi till denna tjänst
Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och bör ha grundläggande kunskap och intresse kring IT-produkter och livscykelhantering genom hela kedjan från rådgivning och val av produkter till utfasning av gammal utrustning.

Vi sätter alltid kunden i fokus. Detta gör att vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har utvecklad initiativförmåga, tar ansvar för ditt arbete samt visar ett stort engagemang för att utvecklas inom din yrkesroll. Du gillar att samarbeta med andra människor och har en stark känsla för service.

Visolit erbjuder

  • En arbetsplats i framkant när det gäller produktförsörjning och livscykelhantering

  • Spännande kunder och utmaningar

  • Humor och skratt på arbetsplatsen

  • Goda karriärmöjligheter

  • Kurser, utbildningar och certifieringar

  • Kollektivavtal

  • Konkurrenskraftig lön

Urval sker löpande så kontakta oss gärna så snart som möjligt.

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan

Dela detta jobb

Lifecycle Sales Specialist

Visolit