saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Limassol Cypern- Account Manager

Företag Sorteco Limited
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Limassol Cypern- Account Manager

Om tjänsten

Vi söker en driven och självgående säljare inom finansbranchen, du kommer att jobba på kontoret i Limassol, Cypern där du får en grundlig utbildning och alla verktyg för att nå din fulla potential som säljare!

Som säljare kommer du att kontakta svenska kunder som visat intresse för att handla med värdepapper såsom aktier, fonder och kryptovaluta. Du kommer att introducera dem till din Forex plattform och hjälpa dem att komma igång med sin trading online. Är du intresserad av en ny utmaning och arbeta med B2C försäljning in-house? Kul! Då ser vi fram emot din ansökan - urval sker löpande.

Du erbjuds

  • En viktig roll inom företagets avdelning för retention av befintliga kunder.
  • En arbetsplats med högt i tak och innovativt tänkande
  • Som account manager erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter

I rollen som account manager kommer du att ansvara för att driva försäljning inom  fokusområderna. Du kommer bl.a. att:

  • Prospektera och kontakta befintliga kunder för att diskutera möjligheter och hur nyheter kan påverka börsen.
  • Arbeta i CRM-system, hjälpa kunder med den digitala plattformen och kommunicera detta både mailledes och via telefon till företagets kunder.

Vi söker dig som 

Har något års arbetserfarenhet från arbete med kundbemötande, exempelvis från kundtjänst, försäljning via telefon, B2B-försäljning eller finance. 

Du är van att arbeta i och nära affärssystem. Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet. Gillar att jobba resultatinriktad och är inte rädd för att "lyfta lur"!

Övrig information

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Sorteco och du anställs direkt hos arbetsgivaren Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget 

Arbetsgivaren är ett väletablerat finansbolag med idag ett 500 tal anställda på plats i Limassol, Cypern. Det företaget ercjuder sin kunder är en plattform för investeringar i guld, olja, valuta, krypto och börsindex. De är en ägarledd koncern med starka värderingar som personlighet, ärlighet, innovationsförmåga och enkelhet. Koncernen omsätter idag ca 1 miljarder kr och har starka tillväxtmål.

Dela detta jobb

Limassol Cypern- Account Manager

Sorteco Limited