saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Logistik och säljsupport till InnuScience

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Logistik och säljsupport till InnuScience

Logistik och säljsupport till InnuScience

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i ett innovativt företag där hållbarhet står högt på agendan?
Lockas du av internationella kontakter samtidigt som du uppskattar de fördelar som kommer från att jobba i ett familjärt och entreprenöriellt bolag med stark vilja att växa?

Just nu söker InnuScience Scandinavia en logistik-och säljsupport. Som logistik- och säljsupport kommer du att ingå i det lilla, dynamiska och mycket framgångsrika InnuScience Scandinavia-teamet. InnuScience har sedan starten 1992 drivits av viljan att kunna erbjuda riktigt miljösmarta rengöringsprodukter till privata och offentliga kunder i hela världen.

Som logistik- och säljsupport på InnuScience kommer du att vara ansvarig för att planera och koordinera logistiken åt våra kunder, du ser till att kundens produkter kommer fram till rätt destination och du löser de problem som eventuellt uppstår på vägen.

Rollen som logistik- och säljsupport är helt ny inom InnuScience så för rätt person kommer detta vara en chans att få bygga upp rollen och påverka dess utformning.
I rollen ingår även att ansvara för uppdateringar i vårt affärssystem, Fortnox så att våra säljare och kunder alltid är uppdaterade på rätt priser och produktinformation.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

• Koordinera orderleverans till begärd leveransplats.
• Utfärda fakturor och kreditfakturor för beställningar och se till att de tas emot av kunder
• Beställa råmaterial och doseringsutrustning
• Produktionsplanering
• Övergripande koll på lagersaldo
• Verifiera och uppdatera försäljningschefen om enhetspriser, leveransdatum, förväntade förseningar och eventuell ytterligare
information relaterad till förseningar för kunden.
• Hjälpa våra kunder med statistik inom försäljning och miljö
• Analysera och ta ut försäljningsstatistik till försäljningschef

Personprofil
Vi söker dig som har några eller flera års erfarenhet av kundservice. Du tar gärna ett stort eget ansvar för att leverera bra service åt både kund och kollegor inom organisationen. I rollen kommer du att ha mycket kontakt med kollegor och andra företag så det är av stor vikt att du är samarbetsvillig och sätter laget före jaget.
Vi ser att du är prestigelös och har stort engagemang att hjälpa dina kollegor för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för att generera nöjda kunder.
För att lyckas i rollen söker vi dig som är självgående och har en hög nivå av energi och kreativitet.

För att bli framgångsrik som logistik- och säljsupport på InnuScience tror vi att det är viktigt att du precis som vi verkligen tror på riktigt miljösmarta produkter. InnuScience står för kvalitet och en genuin omsorg för vår miljö och det är viktigt att du, i din roll som logistik- och säljsupport hos InnuScience, speglar dessa värderingar.
InnuScience kunder finns framför allt i Sverige och du kommer att rapportera till och arbeta mycket nära InnuScience Scandinavias marknads- och försäljningschef.

Du kommer även att ha daglig kontakt med InnuScience huvudkontor i Montreal, Kanada samt övrig säljorganisation i Europa. Det är därför ett krav att du är flytande i både svenska och engelska.
Vi ser det som meriterande om du även behärskar tyska och-eller franska.

Krav för att lyckas i rollen:

• Flytande i tal och skrift i både engelska och svenska.
• Grundläggande kunskaper i Excel

Övrigt
Start: Omgående, enligt ök
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstider: Kontorstider, flextid
Plats: Täby, Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
InnuScience grundades 1992 i Montreal, Kanada. Sedan starten har vi haft en vision om att förändra hur världen städar genom att utnyttja naturens kraft med målet att ersätta skadliga kemikalier, eliminera avfall och leverera verkligt hållbara lösningar.

Under de senaste åren har vi utökat vårt fokus bortom våra rötter inom professionella rengöringslösningar och kan nu erbjuda vår unika bioteknik inom ett brett spektrum av applikationer och sektorer samt försöker samarbeta med likasinnade företag som vill introducera fördelarna med hållbar teknik för sina produkter och kunder.
Vi vill förändra hur världen städar.

Idag finns InnuScience i bland annat Kanada, USA, Tyskland, Storbritannien, Sydafrika och Sverige. InnuScience är sedan 2009 ett etablerat varumärke på den svenska B2B -marknaden inom rengöringsprodukter med flertalet kunder inom både offentlig och privat sektor.

 

Dela detta jobb

logo
Logistik och säljsupport till InnuScience

PerformIQ