saljjobb.se

logga

Marketing Activity Coordinator till fartfyllt uppdrag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Marketing Activity Coordinator till fartfyllt uppdrag

Nu söker vi en självgående och utåtriktad Marketing Activity Coordinator till vår internationella kund, med härliga kontorslokaler i centrala Göteborg. Vår kund är en privat aktör som arbetar med produkter inom tandvård. Du kommer att arbeta både serviceinriktat och administrativt i en spännande roll med fokus på Training and Education. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och som initialt pågår till februari 2021, med chans till förlängning. 

Då din chef under uppdraget är engelsktalande önskar vi att du skickar in ditt CV på engelska. 

Arbetsbeskrivning

Rollen som Marketing Activity Coordinator hos vår kund innebär ett ansvar för att koordinera aktiviteter i norden. Ditt fokus kommer att ligga främst på Training & Education, men du kommer också att vara delaktig i koordinering och planering inför event och andra aktiviteter. Rollen är bred och varierad och har inslag av både service, koordinering och administration. En arbetsdag för dig som Marketing Activity Coordinator kan bl.a. komma att innefatta: 

• Koordinering av event och aktiviteter i Sverige samt övriga norden
• Kundkontakt via telefon och mail
• Boka hotell och transport till kollegor 
• Stötta dina säljkollegor med material, administration mm
• Ta emot gäster på event och övriga aktiviteter 

Du kommer att rapportera till din chef som sitter stationerad i ett annat europeiskt land. Du kommer att utgå ifrån kontoret i centrala Göteborg. Resor inom norden förekommer vanligtvis i rollen, men detta kan givetvis komma att påverkas av rådande pandemi. 

Detta är en konsultanställning med start omgående och som initialt pågår till februari 2021, med chans till förlängning.

Vem söker vi?.

Till denna roliga och varierade roll som Marketing Activity Coordinator söker vi dig som är utåtriktad, självgående och organiserad. Du har en god förmåga att planera upp ditt arbete och att följa uppsatta deadlines. Du har en god administrativ förmåga och har med fördel arbetat administrativt i tidigare roller. Du trivs i en roll som kombinerar en kontinuerlig interaktion med andra människor med en administrativ, mer självständig del. Du har en god social kompetens och förmåga att hantera olika människor. Vidare är du snabbtänkt och lösningsorienterad. 

Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ett för tjänsten relevant område, men det är inget krav. 

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som inkluderar service, kundkontakt, koordinering och administration. Du har en god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system,. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Talar du andra nordiska språk är det meriterande, men inget krav. 

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande och meriterande arbete som Marketing Activity Coordinator. Du kommer att sitta i härliga lokaler i centrala Göteborg, tillsammans med drivna och engagerade kollegor. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och som initialt pågår till februari 2021, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på: elin.gulin@jurek.se 

Dela detta jobb

logga
Marketing Activity Coordinator till fartfyllt uppdrag

Jurek