saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
s

Marketing automation specialist

Ort
Utgår

2021-12-16

Ansök nu

Marketing automation specialist

ATG växer, och vi behöver bli fler!

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Marketing automation specialist

Du drivna Marketing Automation Specialist som älskar att jobba datadrivet med kunden i fokus och utveckla de bästa kundflöden för att leverera spännande och effektiva kundresor, det här kan vara tjänsten för dig.

Brinner du för Marketing Automation och att jobba från idé till handling i en bred och stimulerande roll? Tillsammans med kollegor från Marknad och övriga avdelningar inom ATG, skapar du kampanjer, kundaktiviteter och optimering av den digitala personaliserade kundupplevelsen. Du är en pusselbit som kommer att driva utvecklingen av Martech, med fokus på Adobe Campaign för att säkerställa att ATG ligger i framkant inom kundkommunikation och personalisering. Du kommer även att delta i techrelaterade projekt så som Machine learning, transaktionsdrivna realtidsutskick med mera.

I rollen som Marketing automation specialist arbetar du bland annat med att:

-Målgruppsanpassa kampanjer och kundkommunikationsprogram
-Löpande utveckling av automatiserade kunddialoger för att onboarda nya kunder, lojalisera befintliga -kunder och minska churn
-Sätta upp testning och datadriven optimering
-Säkerställa övergripande styrning och regelverk
-Underhåll och utveckling av kommunikationsplattformar
-Säkerställa teknisk funktionalitet och driva utveckling av detta
-Säkerställa att vi har god datakvalité
-Koordinera arbete med olika team inom marknad, IT, CSR med flera vad gäller kundresan, målgrupper och kommunikationsuttag inom ett flertal kanaler
-Bistå med fördjupad statistik, uppföljning och optimera mot målsättningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom Marketing Automation och CRM. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta självständigt med automatiserade flöden i marketing automation-system helst Adobe Campaign Classic. Du bör ha kunskap och förståelse om relationsdatabaser. Det är meriterande om du har kompetens inom Javascript, förståelse för HTML och CSS.
Som person är du är analytisk, strukturerad och mycket intresserad av möjligheter som den senaste tekniken ger.
Du är teamorienterad och tycker om att nå resultat tillsammans med andra, samtidigt som du är självgående och agerar säkert på egen hand. Du motiveras av att lösa problem och har förmågan att fördjupa dig i och lösa komplexa problem.

Om mig rekryterande chef – Jessica Ödin Manager Martech
Jag har jobbat på ATG i snart 5 år i flera olika roller. De senaste 2 åren har jag haft förmånen att bygga vårt härliga Martech team. Vi jobbar tvärfunktionellt med de flesta avdelningarna på ATG och vårt fokus är kundupplevelse genom att utveckla datadriven kundkommunikation med allt från synkronisering av system, teknik, data, analys och kundinsikter. Med mig som ledare får du en chef som är engagerad med stor tillit till sina kollegor. För mig är det viktigt att ge varje teammedlem möjlighet att växa och ta eget ansvar, samtidigt som jag anser att det är självklart att vi hjälps åt som team för att nå våra mål.

Privat är jag som lyckligast när jag umgås med min familj då vi hittar på allt från att se en spännande film, till att utmana varandra i tv-spel eller ta en tur på sjön.

Övrigt:
Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla. ATG har en fortsatt flexibel arbetsplats där du beroende på roll har möjlighet att kombinera hemarbete med arbete från kontoret.

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Dela detta jobb

s
Marketing automation specialist

AB Trav och Galopp ( ATG )