saljjobb.se

logga

Marketing Manager till Atoy Automotive

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Marketing Manager till Atoy Automotive

Atoy Automotive Sweden AB är en av de ledande leverantörerna av reservdelar till fordons-
eftermarknaden. Vi ingår i en internationell koncern som varit i fordonsbranschen sedan 1930. Bolaget har verksamhet i Sverige, Finland, Estland och Lettland och har idag drygt 600 med-arbetare samt omsätter omkring 1 Miljard SEK. I Sverige är vi representerade på marknaden bla. via butiks- och verkstadskoncepten BDS och Bil-service samt Trygga Verkstan.

Om rollen

Som Marketing Manager hos Atoy är ditt övergripande ansvar att utveckla vår marknadskommunikation och i samarbete med sälj se till att denna genererar nya och fler lönsamma affärer. Du har stora möjligheter att växa i rollen då du får vara med och bygga vår marknadsavdelning från grunden. Du har två direktrapporterande i ditt team och tillsammans ser ni till att bygga upp och utveckla vår marknadsföring samt stärka våra varumärken. I din roll förväntas du göra intäktsbedömning och marknadsanalys i tidiga skeden samt omvärldsbevakning avseende utvecklingen av nya marknadsföringsmetoder för fordonsindustrin. I din roll ingår också ett operativt ansvar för att skapa material för onlinekommunikation samt strategier för utveckling av sociala medier och marknadsföring digitalt och i print. Du är en god ledare med minst ett par års ledarerfarenhet.

I huvudsak består arbetet av

• Coacha och stötta dina teammedlemmar i planering, genomförande samt uppföljning av olika marknadsåtgärder.
• Ansvara för projektledning av marknadsaktiviteter till mer strategiska uppgifter som idéer för kampanjer och långsiktiga marknadsplaner.
• Utvärdering och analys av aktiviteter och kampanjer.
• Stötta organisationen internt gällande marknadskommunikation
• Tillsammans med säljavdelningen stämma av mot marknaden vilka marknadsaktiviteter som kan vara lämpliga.

Din profil

Du har en stark digital kompetens med minst 5 års erfarenhet från en roll där du arbetat med marknadsföring och understöd till säljavdelningen, gärna i en mindre eller medelstor organisat-ion. Vi tror du har en hands-on attityd och är driven, initiativrik samt trivs i ett högt tempo i perioder. Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och en strategisk blick. Du är duktig på att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska samt engelska. Som person är du strukturerad, serviceinriktad, flexibel och utåtriktad och har ett gott ordningssinne. Vidare så har du erfarenhet av arbete med trender och segmentering av målgrupper samt resultat- och budgetansvar.

Vi ser gärna att du har

• Goda kunskaper i Adobe CS (Photoshop, Illustrator och InDesign)
• Goda kunskaper SEO/SEM
• Erfarenhet av Sociala medier och verktyg
• CMS: Wordpress, Drupal/ Joomla
• God erfarenhet av Officepaketet

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Atoy Automotive med Jurek Marketing & Communication. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Dela detta jobb

logga
Marketing Manager till Atoy Automotive

Jurek