saljjobb.se

logga

Marketing Project Manager till bolag inom elektronikbranschen

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Marketing Project Manager till bolag inom elektronikbranschen

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är projektledare till vår kund, ett internationellt bolag inom hemelektronikbranschen.
I denna roll kommer du som projektledare arbeta i team "Wellbeing" i att skapa, implementera och upprätthålla utveckling och processförbättring gällande arbetsflöde, material samt resursplanering.

Detta är ett konsultuppdrag som planeras att starta i slutet av september och löpa fram till minst april 2021, med stor chans till förlängning.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från projektledning där du även arbetet med skapande av innehåll. Vi ser gärna att du I dina tidigare erfarenheter också arbete med processoptimering.

Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget planeras starta i slutet av september och sträcker sig minst till april 2021, det finna goda chanser till förlängning i detta uppdrag.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
Marketing Project Manager till bolag inom elektronikbranschen

Jurek