saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Som Marknads administratör ansvarar du för att bistå Julas centrala marknadsavdelning med olika koordineringsuppgifter och administrativt arbete kopplat till marknadsavdelningens uppgifter och ansvar.

Det här gör man som Marknads administratör

Som Marknads administratör kommer du att bistå Marknadsavdelningen med olika koordineringsuppdrag och administrationsarbete. Rollen ansvarar för att administrera marknadsaktivitetsplanen med planerade och oplanerade aktiviteter samt att hjälpa till med att ta fram briefer till dessa. Även att skriva protokoll från olika möten ingår i tjänsten.

Som Marknads administratör kommer du även att ha en bred roll där du kommer vara en supporterande roll för övriga kollegor i marknadsteamet för att underlätta och effektivisera uppgifter som marknad ansvarar för i arbetsprocessen.

Du kommer även att vara marknadsavdelningens superuser för vårt Intranät samt att vara en resurs inom fakturakontroll och budgetuppföljning.

Arbetet består även i koordinering och avtalshanterare kopplat till våra sponsorsamarbeten.

 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom marknadsföring eller företagsekonomi. Du som söker har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete och har mycket goda kunskaper i Excel.

Det här är du som person 

Du är en genuin lagspelare med utpräglat ordningssinne som drivs av att leverera ditt arbete med hög kvalitet. Du är både serviceinriktad och hjälpsam, och tycker om när det är många saker som händer samtidigt. Du har god förmåga att prioritera ditt arbete och reagerar snabbt på ändrade förhållanden samtidigt som du är en strukturerad, noggrann och välorganiserad person. 

Bra att veta 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du 

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 29.2.2020

Marknads administratör

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb