saljjobb.se

MARKNADSADMINISTRATÖR

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

MARKNADSADMINISTRATÖR

Som en del av vår kunds tillväxtresa söker vi nu en engagerad marknadsadministratör som vill vara med och utveckla deras marknadsavdelning! 

Kan det vara du som är Westbo of Swedens nya kollega?

Kundföretaget
Westbo of Sweden AB är ett familjeägt företag beläget i Reftele. Vi tillverkar kaminer och spisar, främst i gammal stil. Vi omsätter ca 22 miljoner och har en ledande position på europamarknaden inom vår nisch.

Om tjänsten
I rollen som marknadsadministratör hos oss kommer du ansvara för all typ av marknadsmaterial som når våra kunder och konsumenter. 

 Du kommer exempelvis att arbeta med utformning och textbearbetning av produktblad, kataloger och tekniska dokument. 

Löpande uppdatering av hemsida och sociala medier samt vara med på mässor. Även andra administrativa arbetsuppgifter kommer ingå i tjänsten.

Din profil
För att trivas i denna roll är du en person som motiveras av att sätta dina egna ramar och utforma rollen efter de behov du identifierar. 

Du är handligskraftig och van vid att arbeta självständigt men du kommer även att arbeta tätt ihop med dina kollegor så det är viktigt att du skapar förtroende och att du bidrar till goda relationer och ett effektivt samarbete på arbetsplatsen. 

Eftersom rollen är ny krävs det att du är initiativtagande och inte räds för att få lyfta dina förslag och idéer. Du har förmågan att identifiera behoven, sätta en strategi och få saker att hända. 

Du förstår vikten av att vara flexibel och kan arbeta över gränser i din arbetsroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med inDesign, Photoshop, sociala medier, främst Instagram, Facebook och LinkedIn.

Du har förmåga att uttrycka dig, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska. 

Meriterande om du kan tyska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Westbo of Sweden AB med Junic AB. 

Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

MARKNADSADMINISTRATÖR

Junic