saljjobb.se

Marknadsanalytiker för den svenska marknaden

Företag Falck Ambulans
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-06

Ansök nu

Marknadsanalytiker för den svenska marknaden

Gillar du att arbeta med stora mängder data, analysera fram nya segment som bör testas med direct marketing, så är det kanske dig vi söker. Till Falck Assistance söker vi en starkt datadriven marknadsanalytiker, som har koll på sina datamodeller och sätter fokus på att hitta nya segment samt processer för att kunna skapa kommersiell tillväxt och värde i kundbasen.

Om Falck

I mer än 100 år har det varit Falcks uppdrag att arbeta för att förebygga olyckor, sjukdomar, och nödsituationer, att rädda och hjälpa nödställda snabbt och på ett kompetent vis, samt att rehabilitera sjuka och skadade. Med fler mer 31.000 medarbetare i fler än 31 länder fördelat över sex världsdelar är Falck en verksamhet i ständig utveckling och med många möjligheter för nya utmaningar i karriären. Falcks värdeord är; hjälpsam, handlingskraftig, snabb, tillgänglig, trovärdig, och kompetent. Värdeorden efterlevs dagligen i sättet vi umgås och löser utmaningar på. Som medarbetare på Falck är det därför viktigt, att man själv kan känna igen sig i dessa värderingar.

Nordisk position

Som marknadsanalytiker får du ansvaret för att exekvera samt automatisera flöden och kampanjer som skapar tillväxt och nysälj på den svenska marknaden inom vägassistans. Genom vår kunddata, segmentering, och kampanjer, skapar du insikter som ska öka intäkterna från vår kundbas. I tätt samarbete med Customer Expericence Manager, optimerar du kundresan med fokus på nysälj, onboarding, och underhållet av befintliga kundrelationer. Dit primära fokus kommer vara mot den svenska marknaden men på sikt även den norska marknaden.

Dina ansvarsområden:

Val av målgrupper

Inköp och kvalitetssäkring av data

Kvalitetssäkring och optimering av processer samt segment

Säkra att efterföljandet av karens och affärsregler

Insikter och rapportering av utvecklingen i kundbasen

Kampanj- och segmentanalys

Som marknadsanalytiker blir du en del av Falck Räddningskår, där du kommer till att rapportera mot avdelningsledaren för Loyalty Managment. Du blir en del av ett engagerat team på sex kollegor, som är en del av den nordiska marknadsavdelningen. Din nya arbetsplats ligger i Sydhavn i Köpenhamn, men du förväntas ibland resa till Stockholm och Olso.

Din profil

För positionen är det viktigt att du är van vid att arbeta med campaign managment, och att du är tekniskt och data/analytiskt kunnig. Du har erfarenhet från en liknande position där du arbetat med stora kundbaser och direct marketing mot den svenska marknaden. Du är skarp i att hantera data och har god förståelse för det värde de insikter och modeller du skapar, vad de ger verksamheten baserat på dina insikter. Därtill har du en solid affärsförståelse och har goda insikter i hur man skapar en framgång på den svenska marknaden. Du är resultatorienterad, och då är det avgörande för dig att dina aktiviteter ger maximal avkastning för affärsverksamheten.

Som person är du hjälpsamt samt en god kollega, som bidrar till att alla har en bra och dynamisk arbetsplats. Du har god samarbetsvana och är en stark team-player, samtidigt som du är målmedveten och klarar av att arbeta självständigt. Du är van att arbeta gränsöverskridande mellan marketing, sälj, IT, och är god till kommunikation mellan avdelningar och på flera olika nivåer.

Dina kvalifikationer:

Flera års erfarenhet från att bearbeta större kundbaser

Eventuell erfarenhet från försäkringsbranschen.

Erfarenhet av att arbeta med datadriva 1:1 kommunikation

Goda kunskaper om svenska marknaden och kulturen

Flytande svenska i tal och skrift

Affärsmässigt och analytiskt stark

God samarbetsvana med sälj och IT

God och uppdaterad kunskap om kampanjhantering

Med fördel erfarenhet från SQL-kodning

Intresserad?

Om du önskar att veta mer om positionen, är du välkommen till att kontakta Maria Dabelsteen Jensen på mail maria.d.jensen@falck.dk eller på mobil: +45 2721 8008

Dela detta jobb

Marknadsanalytiker för den svenska marknaden

Falck Ambulans