saljjobb.se

Marknadsansvarig

Ort
Utgår

2019-04-08

Ansök nu

Marknadsansvarig

Brinner du för att arbeta brett med marknadsföring samtidigt som du tillsammans med ett härligt gäng får bidra till Åternäring och lokalt engagemang i orten?
Nu söker Kinda-Ydre Sparbank och Åtvidabergs Sparbank en marknadsansvarig på frilansbasis eller för tillsvidareanställning på 50-100%

Om oss
Kinda-Ydre Sparbank och Åtvidabergs Sparbank är fristående Sparbanker, båda med en gedigen historia sedan dryga 150 år tillbaka. Stor kunskap och lång erfarenhet skapar en stabil grund att stå på samtidigt som vi hela tiden blickar framåt och på så vis kan erbjuda våra kunder de senaste lösningarna. Som fristående Sparbanker fattar vi våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst. Vi finns till för våra kunder och har valt att investera i hållbar Åternäring som gör gott för våra kunder och de orter som vi verkar i.

Tillsammans med en tredje Sparbank äger vi Spar tjänster AB där du som marknadsansvarig kommer vara anställd. Spar Tjänster utför administrativa och ekonomiska tjänster åt bankerna så som ekonomiservice, riskkontroll, regelefterlevnad, likviditetsförvaltning och annan administrativ verksamhet för sparbankernas räkning.

Arbetsbeskrivning
Som marknadsansvarig arbetar du övergripande med bankernas varumärke och varumärkesstrategi. Detta innebär att du tillsammans med ledningen upprättar och utvecklar bankernas marknadsplan samt säkerställer att denna ligger i linje med affärsidé, vision och långsiktiga mål för bankerna. Det är sedan du som på ett självständigt sätt och med stort engagemang äger och driver genomförandet av marknadsplanen. Stort fokus kommer ligga på att fortsätta bygga bankernas varumärke på ett strukturerat och målgruppsanpassat sätt. Du initierar och genomför marknadsföringsprojekt som stödjer marknadsstrategin och följer upp effekt och resultat. Du ansvarar för uppdatering och underhåll av bankernas hemsidor och sociala medier där du skapar och producerar engagerande och inspirerande innehåll. Som marknadsansvarig genomför du marknads och kundgruppsanalyser samt planerar och genomför olika event så som kundträffar och andra lokala engagemang. Du ansvarar även för framtagningen av marknads och profilmaterial för bankerna. 

Din profil
Vi ser gärna att du har en för rollen relevant eftergymnasial utbildning inom tillexempel marknadsföring eller kommunikation. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta brett med
marknadsföring i ett tjänsteföretag. Dina kunskaper i digital marknadsföring samt sociala medier är mycket goda, likaså kunskaper i webbproduktion. Du har en mycket god förmåga att utrycka dig såväl i tal som i skrift på svenska. Körkort för personbil är ett krav.

För att lyckas i rollen är du prestigelös och gillar att jobba på bred front med allt från strategiskt till operativt arbete. Du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom den digitala utvecklingen. Du har ett stort kund- och målgruppsfokus och drivs av att se resultat. Du planerar upp och driver ditt arbete på ett strukturerat och självständigt sätt. Att vara utåtriktad och lägga stor vikt vid att underhålla och bygga nya relationer faller sig naturligt för dig.

Övrigt
Då vi söker en 50-100% tjänst kan innehållet i tjänsten komma att formas beroende på tjänstgöringsgrad och person. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1
Placeringsort: Utgår från Spar Tjänsters kontor i Linköping.
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Kontaktperson:

För frågor gällande rekryteringen kontakta någon av:

Ronny Mårtensson VD Åtvidabergs Sparbank,
ronny.martensson@atvidabergsspb.se, 0702-086007

Johan Widerström VD Kinda-Ydre Sparbank,
johan.widerstrom@kindaydresparbank.se 070-6995600

Dela detta jobb

Marknadsansvarig

Unik Resurs i Sverige AB