saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Marknadsansvarig / Brand Manager

Ort
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Marknadsansvarig / Brand Manager

Kort om tjänsten

Som marknadsansvarig / brand manager på Subaru Nordic i Malmö, leder du ett team som mycket självständigt bygger Subarus varumärke i Norden. Här finns en fantastiskt rolig tjänst för dig som vill jobba kreativt och strategiskt, med nya medier, marknadsmaterial, lanseringar, event och allt det som bygger ett internationellt varumärke.

Sökord: marknadschef, marknadsföring

Om verksamheten

Subaru Nordic AB är generalagent för bilmärket Subaru i 6 länder på den nordiska marknaden. På vårt huvudkontor i Malmö finns alla stödfunktioner för vårt nätverk av 125 återförsäljare, bland annat vår inhousebyrå där denna tjänst är placerad. 

Läs mer på www.subaru.se / .fi / .dk / .ee / .lv / .lt

Mer om tjänsten

Subarus varumärke byggs helt och hållet från Subaru Nordics kontor i Malmö. Här finns en inhousebyrå som kreerar alla budskap och material för de 6 ländernas försäljning och marknadsföring löpande samt inför kampanjer, lanseringar och event. 

Ditt team består av tre väl inarbetade kollegor som jobbar operativt med hemsidor och sociala medier, det grafiska materialet och marknadsprojekt. Man köper även in produktion externt. 

Din roll är att ha det övergripande ansvaret för planering och genomförande, projektledning, utvärdering och rapportering. Du leder och driver arbetet även om du inte har ett formellt personalansvar.

Din profil

Du är en entusiastisk och orädd person med erfarenhet av att bygga varumärken internationellt. Du är en driven projektledare, har haft en liknande tjänst förut och är van att leda ett team.

Du arbetar från kontoret i Malmö dagligen, detta är inte en tjänst för hemarbete.
Du talar och skriver en korrekt svenska och engelska. Självklart har du B-körkort och gillar bilar!

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 juli. Tillträde enligt överenskommelse. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Dela detta jobb

Marknadsansvarig / Brand Manager

Dreamwork Scandinavia AB