saljjobb.se

Logo

Marknadsansvarig/Channel Marketing Lead till Samsung

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Marknadsansvarig/Channel Marketing Lead till Samsung

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en Marknadsansvarig/Channel Marketing Lead för ett långsiktigt uppdrag till Samsung i Kista. Det är ett konsultuppdrag med omgående start och som pågår fram till december, med chans till förlängning.

Du kommer att arbeta med B2B och ansvara för att skapa marknadsföringsplaner i samråd med bolagets Key Account Managers för specifikt utvalda kunder (återförsäljare). Du är ansvarig för att säkerställa att Samsungs varumärke synliggörs på ett effektivt sätt hos återförsäljare i butik och online. Uppföljning sker årsvis, kvartalsvis och månadsvis för att förstå konsumenternas köpmönster. Produkter som ligger i fokus är deras hårdvaror som exempelvis mobiler och surfplattor.

Du kommer att få en möjlighet att förbättra och supportera ett av de mest spännande marknadsområdena i branschen och vara del av ett härligt team!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

Se till att Samsungs produkter ligger i fokus i alla forum mot kund – online, i butik och i social mediaTa fram säljstatistik och granska tillväxt hos återförsäljareEffektivisera synligheten av produkterna i butik genom fokus på produktplacering och kampanjerArbeta med smart marknadsföring, planera aktiviteter som mässor och andra event

Som Channel Marketing Lead så arbetar du med fokus på B2B, planering av försäljningsaktiviteter samt ansvarar för att säkerställa att kampanjer och aktiviteter utförs på rätt sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom Marknadsföring och/eller Kommunikation. Du bör ha 3-5 års erfarenhet av liknande roll i en koordinerande eller projektledande roll. Vi ser att du har goda kunskaper i Office paketet och är flytande i både svenska och engelska. Som person är du prestigelös och resultatfokuserad, du trivs med högt tempo och att arbeta i en miljö där det sker snabba förändringar.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Samsung. Uppdraget är initialt på 6 månader, med chans till förlängning för rätt person. Samsung sitter i Kista och tjänsten är på heltid. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Dela detta jobb

Logo
Marknadsansvarig/Channel Marketing Lead till Samsung

Jurek Bemanning