saljjobb.se

Logo

Marknadsansvarig i Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Marknadsansvarig i Göteborg

För kunds räkning rekryterar nu Jurek en Marknadsansvarig till ett stort företag där du kommer tillhöra ett drivet, kreativt och nyfiket team med varierade kompetenser och erfarenheter. Kontoret är centralt beläget, ett stenkast från Göteborgs centralstation.

Arbetsuppgifter

Marknadsavdelning har till uppgift att stödja företagets olika varumärken. Det är en bred roll där du direkt eller indirekt kommer att få arbeta med samtliga discipliner inom marknadsföringens konst.

Du kommer tillhöra Marknadsteamet och rapporterar till marknadschefen. Rollen omfattar inget personalansvar men har du vana av projektledning är det ett plus. Räkna med uppskattningsvis 30 resdagar per år i syfte att besöka organisationen ute i landet och medverka vid aktiviteter såsom mässor och utbildningar. En självständig roll där du behöver vara duktig på att se helheten och planera.

Det är en trygg heltidsanställning med start enligt överenskommelse.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Medverka i framtagande, implementering samt uppföljning av strategier för kundens varumärken
  • Producera en årlig marknadsplan för respektive varumärke.
  • Ta fram en budget och hantera den löpande uppföljningen.
  • Planera, genomföra och följa upp beslutade marknadsaktiviteter.
  • Stödja organisationen och det lokala arbetet med att stärka attraktivitet.
  • Utveckla och säkerställa att varumärkenas profil efterlevs i samtliga kanaler.
  • Samla in, analysera och presentera löpande resultatuppföljning.

Kompetenskrav och personliga egenskaper

Vi söker dig som är självständig, noggrann och har hög samarbetsförmåga. Du är övertygande i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Att du har en gedigen känsla för service och är bra på att skapa förtroendefulla och hållbara relationer. Du behöver kunna strukturera, planera och göra prioriteringar i arbetet.

Du har akademisk examen inom marknadsföring/kommunikation eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och är van att initiera och driva projekt i olika former.

I denna rekrytering samarbetar kunden med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på karin.kvist@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Varmt välkommen med din ansökan.

Sökord: marknadsplanering, varumärkesarbete, marknadsföringsstrategier, varumärkesutveckling, digital marknadsföring, varumärken, marknadsföring, reklam, PR, kommunikation

Dela detta jobb

Logo
Marknadsansvarig i Göteborg

Jurek Bemanning