saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Marknadsansvarig till Bodyflight

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Marknadsansvarig till Bodyflight

Har du erfarenhet av marknadsföring och vill arbeta i en varierad roll där du får stora möjligheter att påverka och utveckla företagets marknadsavdelning? Trivs du med att arbeta självgående i en roll med många kontaktytor där du får ta stort ansvar? Här blir du en del av ett dynamiskt företag med en härlig kultur och goda framtidsutsikter!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bodyflight AB.

Om företaget

Bodyflight grundades 2015 och är verksamma i Stockholm och Göteborg med totalt 25 anställda. Bodyflight är både ett fritidsnöje och en idrott som är perfekt aktivitet för teambuilding eller kick off. Bodyflight erbjuder människor den unika och euforiska känslan av att kunna flyga och sväva fritt i en vertikal vindtunnel. Genom att vindstyrkan går att justera ihop med mycket erfarna instruktörer är Bodyflights motto; Alla kan flyga! Bodyflights vision är att utvecklas till Sveriges ledande upplevelsebolag för äkta, utmanande och adrenalinstinna upplevelser. Bodyflights aktie är noterad på Spotlight Stock Market.

Arbetsuppgifter

Hos Bodyflight erbjuds du en varierad roll som marknadsansvarig där du arbetar strategiskt kring olika marknadsföringsinsatser. Självständigt driver du projekt och du har det yttersta ansvaret för marknadsplan, strategi och marknadsbudget. Vidare ansvarar du för kampanjer, annonser, säljstöd och nyhetsbrev. Därtill planerar du företagets sociala medier och hemsidor. I tjänsten får du stora möjligheter att påverka ditt arbete samt uppmuntras att komma med kreativa idéer och infallsvinklar. Du har ett nära samarbete med företagets CEO för att nå uppsatta mål för företaget.

Dina ansvarsområden:
• Ansvar över marknadsplan, strategi och marknadsbudget
• Skapa kampanjer, annonser och nyhetsbrev
• Sociala medier och contentskapande

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst tre års erfarenhet av arbete inom marknadsföring
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Goda kunskaper av marknadsföring och kampanjer via Sociala medier som Facebook
• Erfarenhet från analysverktyg som ex Google Analytics, Business Manager
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att trivas i rollen som marknadsansvarig hos Bodyflight är du prestigelös i ditt arbetssätt. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare förstår du vikten av god kommunikation då du i rollen har många olika kontaktytor. Slutligen ser du möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar, samt har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bodyflight, stockholm, heltid, teambuilding, aktivitet, flyga, Marknadsansvarig, Marketing, Content, sociala medier,

Dela detta jobb

logo
Marknadsansvarig till Bodyflight

Bravura